Samsun'da şehit yakınları ve gaziler onuruna program düzenlendi
08.04.2025 - 21:48Samsun'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna program düzenlendi.
- 0
- 0
- 4765
Samsun'da Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna program düzenlendi.
Samsun'da resmi nikahı olmayan 15 Roman çifte toplu nikah ve düğün merasimi yapıldı. Düğüne iki yaşındaki bebekleri ile katılan çift ise ilgi odağı oldu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında zincirleme şekilde ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ suçundan 7 yıl 10 aya kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Sinop'ta Hayvan Koruma Kurulu toplantısına iştirak etti.
Giresun'da karların erimesiyle debisi artan Çağlayan Şelalesi, doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarının ilkbahar rotasında yer alıyor.
Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde İhsan Şen Bulvarı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı, hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Volkan Konak'ın ardından sarf ettiği yakışıksız sözler için Çatalca İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak.
Tokat İl Özel İdaresi Atölyesi'nde üretilen Acil Durum Yatakhane Tırı, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilikle vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.
Rize'de mart ayında emniyet ekiplerinin sorumluluk alanında toplam 168 trafik kazası yaşandı.
Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 33 bin 489 araç giriş yaparken, günübirlik tatilcilerle birlikte yaklaşık 130 bin kişi ilçeyi ziyaret etti. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, 9 günlük bayram tatilinin oldukça güzel geçtiğini belirterek, “Şirin ilçemize 33 bin araç girişi olurken, otel ve pansiyonlarımızın tamamı doldu” dedi.
Aile Yılı" kapsamında hayata geçirilen doğum yardımı başvurularının bugünden itibaren e-Devlet üzerinden alınacağı bildirildi.
Ordu Valisi Muammer Erol, mart ayında yaşanan asayiş, narkotik ve siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere asayiş ve güvenliğin sağlanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, boykot çağrılarının karşılıksız kaldığını, vatandaşların milli birlik içerisinde ülke ekonomisinin ve üreticisinin yanında yer aldığını ifade etti.
Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasıyla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) şerbetli tatlı ve börek ihalelerini verdiği Muş ve Hakkari'deki firmalar gündem oldu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Ajansı tarafından gençlerin çevre farkındalığına katkı sunmak amacıyla düzenlenen "Yeşil Kampüs Festivali" kapsamında "Çevre Tırı" Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle buluştu.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Türk bayraklı "Kafkametler" adlı kuru yük gemisinin 19 Kasım 2023'te fırtına nedeniyle mendireğe çarparak batmasına ilişkin 3 gemi sahibinin yargılanmasına başlandı.
TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi'nin 19'uncusu Rize'de açıldı.
Amasya'da Dünya Otizm Farkındalık Günü sportif etkinliklerle kutlandı.
Amasya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.
