Trabzon'da balık avı sezonunun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi
01.09.2024 - 12:44Trabzon'da yarın başlayacak balık avı sezonu dolayısıyla tören yapıldı.
- 0
- 0
- 905
Trabzon'da yarın başlayacak balık avı sezonu dolayısıyla tören yapıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Çitçi Kayıt Sistemi'ne başvuruların 1 Eylül'de başlayacağo ve 31 Aralık'ta sona ereceği açıklandı. Çiftçi Kayıt Sistemi Nedir? İşte Detaylar.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite öğrencilerini sosyal medya üzerinden ve SMS ile gelen sahte burs mesajlarına karşı uyardı.
Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe oranla hizmet ihracatı artışında G20 ülkeleri arasında ilk sırada yer aldığını bildirdi.
Çorum'un Osmancık ilçesinde 76 yaşındaki Behçet Alpagut, hafızlık belgesi aldı.
Doç. Dr. Ayça Uran Şan, çocuklarda uygunsuz çanta kullanımının ciddi kas-iskelet sistemi sorunlarına yol açtığını belirterek, "Sırt çantası ağırlığının çocuğumuzun kilosunun yüzde 10'unu geçmemesi lazım." dedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla zorunlu karşılık uygulamasında değişikliğe gitti.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2024 yılı için organik yaş çay üreticilerine yönelik destekleme ödemelerini duyurdu.
Tarım ve Orman Bakanlığı, 2025-2027 yılları arasında ÇKS'ye kayıtlı yaş çay üreticilerine, 2025 yılı için dekar başına 366 TL mazot ve gübre desteği verileceğini açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Afetten Etkilenen Gençlerin Güçlendirilmesi Destek Programı'na 70 milyon lira proje desteği sağlayacaklarını bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bitkisel üretimde yeni destekleme modelinin hayata geçirildiğini belirterek, "Bitkisel üretim yapan Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı tüm üreticiler destek alacak." ifadesini kullandı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilik ve daimi temsilcilikler için yeni görevleri tebliğ etti.
Bilim insanları, elektronik sigaraların astım, kan damarların da daralma, kan basıncında artış, yanıklar, kanserin yanı sıra akciğer ve beyinde hasara yol açtığından, kesinlikle kullanılmaması gerektiği uyarısında bulundu.
Trabzon'da Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, okullarda akran zorbalığı ve siber zorbalığın da içinde bulunduğu her türlü şiddetin önlenmesine yönelik yeni tedbirler alındı.
"IPARD Programına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında "TKDK Proje Hazırlama Eğitimi"nin ilki bugün Ankara'da başlıyor.
Küresel piyasalarda, yoğun veri gündemi öncesinde yatırımcıların temkinli davranmaya devam etmesi varlık fiyatlarının yön bulmasını zorlaştırıyor.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,09 yükselişle 9.757,77 puandan başladı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,91 değer kazanarak 9.748,75 puandan tamamladı.
