Rize'de Koruyucu Aileler Şenlikle Buluştu
23.07.2025 - 17:18Rize Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Koruyucu Aile Şenliği”, Rize Portakallık Sahil Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirildi.
- 1
- 0
- 1373
Rize Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Koruyucu Aile Şenliği”, Rize Portakallık Sahil Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirildi.
İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde bir tekstil firması sahibi, İsrail'e satış yapmak üzere ürün satın almak isteyen kadın müşteriyi geri çevirdi. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına büyük tepki gösteren dükkan sahibi, "Biz İsrail'i boykot etmeye devam edeceğiz" dedi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Erzincan’ın Tercan ilçesinde bulunan Tercan Baraj Gölü’nde kültür balıkçılığı gelişmeye devam ediyor. 7 işletmenin faaliyet gösterdiği gölde, yıllık üretim kapasitesi 3 bin tona ulaştı.
Samsun’da mevsim normallerinin 12 derece üzerine çıkan sıcaklık ve yüksek nem, vatandaşları gölgelik alanlarda serinlemeye yöneltti.
Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Tolga Gülpınar, "Böbrek taşlarının tekrarından korunmak için belki de en önemli faktör günlük 2 litre civarında idrar çıkışını sağlamaya yetecek sıvı tüketimidir.
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), 31. dönem mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı.
ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, ikinci sürgün yaş çay alımlarında tüm fabrikaların en üst limitlerde üretim faaliyetine devam ettiğini açıkladı.
Giresun'dan ocak-haziran döneminde gerçekleştirilen fındık ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 artarak 480 milyon 791 bin 734 dolara ulaştı.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın tercih dönemi yarın sona erecek.
Samsun’un İlkadım ilçesinde tartıştığı annesi G.M.’yi (61) bıçakla 11 yerinden yaralayan K.M. (20) isimli kadın, gözaltına alındı.
Çorum’un Sungurlu ilçesinde arkadaşlarıyla sohbet ettiği araçta başından tabancayla vurulan Murat Kaz, ağır yaralandı. Olayla ilgili yanındaki 2 arkadaşı gözaltına alındı.
Karabük'te orman yangınına müdahale sürüyor; yanan alan havadan görüntülendi
Bartın'ın, termometrelerin 36 dereceyi gösterdiği mavi bayraklı plajı İnkumu'nda, su sıcaklığı 20 derece ile Türkiye’nin en soğuk deniz suyu olarak ölçüldü. Bu nedenle vatandaşlar, denize girmek yerine plajda güneşlenmeyi tercih etti.
Sakarya'nın Geyve ilçesinde 20 Temmuz'da ormanlık alanda çıkan ve daha sonra Bilecik tarafına sıçrayan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor.
Trabzon Yeşilay Şubesi’ne 2025 yılının ilk 5 ayında yapılan müracaat talepleri incelemelerinde, kentte 25-35 yaş arasındaki bireylerde sanal kumar bağımlılığının arttığı gözlemlendi.
Ordu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli tutuklandı, 18 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde İETT otobüs şoförü Saadettin Okat, fenalaşarak bayılan yolcusunu hastaneye yetiştirdi.
Memleket Partisi, gerçekleştirilen 2’nci Olağanüstü Kurultay’da oy çokluğuyla alınan karar doğrultusunda kapatıldı.
Nüfus kütüğü Rize'ye kayıtlı 38 bin 623 kişi, başkent Ankara'da ikamet ediyor.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, gün batımıyla gökyüzünde oluşan kızıllık etkileyici manzaralar sundu.
