Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Yeniden İnşa Edilecek
14.07.2025 - 09:48Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Salarha'da bulunan Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden inşa edileciğini duyurdu.
- 2
- 0
- 2528
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Salarha'da bulunan Rize 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin yeniden inşa edileciğini duyurdu.
Çaykur Rizespor, defans hattını güçlendirmek için rotasını Rizeli stoper Burak Öksüz'e çevirdi.
Sakarya’nın Kocaali ilçesi, nesli tükenme tehlikesi altında olan kum zambaklarına ev sahipliği yapıyor. Beyaz çiçekleriyle sahile adeta tablo gibi bir görüntü katan bu endemik bitkiyi koparmanın cezası ise 380 bin TL’ye kadar çıkıyor.
Grand Kartal Otel faciasında eşi ve kızını kaybeden acılı baba Rıfat Doğan yaşadığı acılar sebebiyle mahkeme salonunda kanser olduğunu açıkladı.
Bartın'da tatil köyleri hafta sonunda insan akınına uğradı. Dolup taşan tatil köylerine özel araçla giriş yasaklandı.
Rize'deki kazada hayatını kaybeden kadının cenazesi memleketi Artvin'e gönderildi.
Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, yazın gelmesiyle zayıflama sürecine giren kişilerin yaptığı hatalara değinerek hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini açıkladı.
Bartın'da 4 yıl önce vefat eden adamın mezarına gömülü halde bal mumundan bebek ve bebeğe sarılmış muska bulundu.
İngiltere’nin başkenti Londra’da bir yolcu uçağı, havalandıktan saniyeler sonra düştü. Alev topuna dönen uçaktaki ölen ve yaralananların sayısına ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.
Kastamonu'dan tatil için geldikleri Sinop'ta serinlemek için denize giren iki gençten biri boğularak hayatını kaybederken, diğeri yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Bursa’da markette bir kadının "Sapık mısın?" sözleri üzerine sinirlenen şahıs, kadını silahla vurarak yaraladı. Olayda 14 yaşındaki bir kız da yaralandı.
Giresun'daki Karagöl Dağları'nda, bu yıl ikincisi organize edilen Doğa Sporları Şenliği gerçekleştirildi.
Samsun Canik Belediyesi, ilçede sürdürdüğü 'Hayallerine Sınır Yok' projesiyle özel gereksinimli öğrencileri yapay zeka eğitimleri, drama ve sanat etkinlikleriyle buluşturuyor.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde virajı alamayan kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada sürücü Muhammet Uludağ (55) hayatını kaybetti.
Ordu’nun Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm sıfır atık tesislerinde çıkan yangın, ekiplerin yaklaşık 3,5 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak, söndürüldü.
Samsun’da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda yastık kılıflarına gizlenmiş 265 bin sentetik hap ele geçirildi, 3 şüpheli ise gözaltına alındı.
Samsun’da sıcak havadan bunalanlar parklarda, sahillerde ve cami avlularında serinlemeye çalıştı.
Çaykur Rizespor, defans hattını güçlendirmek için rotasını Rizeli stoper Burak Öksüz’e çevirdi.
Giresun'da Telat ile oğlu Ogün Tepebaş, ayakkabı tamirciliğini 20 yıldır birlikte sürdürüyor.
