Rize Devlet Hastanesi’ne yeni uzman hekim ataması
04.11.2025 - 18:09Rize Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeşim Karadeniz göreve başladı. Hastaneden yapılan açıklamada, Karadeniz’in hasta kabulüne başladığı duyuruldu.
- 2
- 0
- 5870
Rize Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeşim Karadeniz göreve başladı. Hastaneden yapılan açıklamada, Karadeniz’in hasta kabulüne başladığı duyuruldu.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 29 Ekim günü yaşanan facianın ardından gergin bekleyiş sürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Selahattin Demirtaş, hukuki yollardan sonuca ulaşmıştır. Tahliyesi Türkiye için hayırlara vesile olacaktır" dedi.
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde kara yolunda koşan başıboş at, trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. O anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde dut bahçelerinde güz renkleri hakim oldu.
Rize'de hafızlığını tamamlayan 600 öğrenci için icazet töreni yapıldı.
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, cezaevinden Rizeliler'e mesaj gönderdi.
Doğu Karadeniz’in zirveleri etkili olan karla beyaz örtüyle kaplanırken, eteklerde ise bitki örtüsü sonbaharın renklerine büründü. Trabzon’da mesire alanlarda ağaçlardaki yeşilin yerini sarı, kahverengi ve kırmızı tonlara bırakması, ortaya doyumsuz manzaralar çıkardı.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü iş birliğinde, basın mensuplarına yönelik ‘Yapay Zeka Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi’ düzenlenecek.
Rize'de ahşap baba evine kıyamayan kardeşler, yapıya zarar vermeden yenisini hemen arkasında inşa ederek birbirine ekledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, büyük ve güçlü Türkiye vizyonu doğrultusunda son 23 yılda ulaştırma ve haberleşme alanında dünya ölçeğinde projelere imza attık.
Çaykur Rizespor - Karagümrük maçında son dakikalarda gelen gol sonrası saha kenarında tansiyon yükseldi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut "Duran toptan da olsa bir golle değerli galibiyet aldık. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık" dedi.
Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor.
Rize'de, Fırtına Vadisi'nde risk teşkil eden yapılardan 77'si kaldırıldı.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde iki otomobilin çarpışması sonucu 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde tedavi gören çocukların tarafından hazırlanan "Böbreğim Bir Varmış Bir Yokmuş" ve "Böbreğim Geldi Dile" kitaplarının tanıtımı yapıldı.
İstanbul Bağcılar'da bir kafede garson sipariş nedeniyle tartıştığı mesai arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.
Bolu’da, Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangın faciasında, oğulları, torunları ve gelinleri olmak üzere 8 yakınını kaybeden Avukat Yüksel Gültekin, haklarında soruşturma izni verilen Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin tutuklanması talebini içeren dilekçesini Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etti. Gültekin, “Mahkemenin önüne gelecekler ve hak ettikleri cezayı alacaklar. Bunun takipçisi olacağız” dedi.
