Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti
25.04.2024 - 15:00Zonguldak'ta 14 gün önce trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki Tolgahan Sarı, hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 14633
Zonguldak'ta 14 gün önce trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki Tolgahan Sarı, hayatını kaybetti.
Trabzon'un Maçka ilçesinde uçuruma yuvarlanan kum yüklü tırın sürücüsü yaralandı.
Tokat'ta okul servisinin çarpması sonucu yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin yargılanan 13 sanıktan 9'una, 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde, park ettiği yokuştan kayan aracının altında kalan sürücü hayatını kaybetti.
Rize'den Trabzon istikametine giden araç, bu sabah saatlerinde tünel içerisinde kaza yaptı. 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şahıs olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerinden Doç. Dr. Hüsrev Tabak’ın yürütücüsü olduğu proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteği almaya hak kazandı.
Artvin’de ‘Ateş’ isimli boğasıyla çektiği videolarla milyonlarca sosyal medya kullanıcısının beğenisini kazanan Özlem Öztürk, her yıl olduğu gibi boğasına bu yıl da ahırda doğum günü sürprizi yaptı.
Çorum'un Osmancık ilçesinde SMA hastası Ege Bostancı için "Ege’ye Nefes Ol" adıyla konser düzenlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen Sibergöz-33 ve Sibergöz-34 Operasyonları'nda 63 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Çorum'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı.
Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Çelik Kanatlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Rize'de gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Rize, Artvin ve Trabzon Ziraat Odaları yaş çay fiyatı için ortak açıklamda bulundu. Açıklamada yaş çay fiyatının 25 TL olması gerektiği vurgulandı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişinde otomobille kamyonun çarpıştığı kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.
Samsun'un Havza ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.
Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, park halindeki başka bir araca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.
