Bolu'daki Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 28'e düştü
24.08.2025 - 13:44Bolu'nun içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 28 ölçüldü.
- 0
- 0
- 3129
Bolu'nun içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 28 ölçüldü.
"Tabiatın Kalbi" olarak adlandırılan Bolu'daki Gölcük Tabiat Parkı ve Abant Gölü Milli Parkı'ndaki göllerde yetişen nilüferler, doğayı süslüyor.
Karadeniz’in en önemli ekonomik ürünlerinden fındık, yeni sezondaki hasadın ardından üreticiler tarafından Karadeniz Sahil Yolu’ndaki kaldırımlarda kurutuluyor.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaya geçidini kullanarak karşıya geçmek isteyen ve yanında kızı da bulunan kadına motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve anne yaralandı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde 51. kez düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren etkinliklerde geleneksel yarışmalar ve halk dansları gösterileri ilgi gördü.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hükümetin, iktidarın bundan sonra bu millete yapacağı en büyük iyilik, 2026 yılı ilkbaharında erken seçim sandığını vatandaşın önüne koymaktır” dedi.
Rize ve çevresinde bu akşamdan itibaren gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.
Türkiye'de uygulanan cezalar ve yaptırımlara rağmen halen kırmızı et kıyması, köfte ve sucukta, pide ve lahmacun harçlarında kanatlı eti ile kalp ve taşlık kullanımı sürüyor.
Ordu'da park halindeki traktöre çarpan otomobilin sürücüsü Mehmet Demir, yaşamını yitirdi.
Karadeniz ’de fındık hasadı sürerken, ürünün toplanması ve işlenmesi yanı sıra kurutma işlemleri sırasında ortaya çıkan toz ve polenler, solunum yolu hastalıklarını tetikliyor.
Sağlıklı ve fit bir görünüm için spor ve dengeli beslenme genel olarak kabul gören bir formül olsa da, uygulama konusunda birçok kişi zorluk yaşayabiliyor.
Rize'de geçtiğimiz ay kaydı yapılan 865 taşıtla birlikte trafiğe kayıtlı taşıt sayısı 103 bin 886'ya çıktı.
Rize’nin toprak yapısı ve yer altı zenginliklerini gösteren detaylı jeoloji haritası yayımlandı.
Rize il merkezinden geçen 14 adet dere, şehir için ciddi taşkın riskleri barındırıyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Artvin'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Acı dolu günler inşallah artık geride kaldı. Artık kardeşliğimizi büyüttüğümüz yeni bir döneme girdik. Tarihi bir dönüm noktasındayız. Terörsüz bir Türkiye'ye, terörsüz bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.
Zonguldak'ta uydu verilerinden yararlanılarak geliştirilen yazılımla Türkiye'nin "kuraklık haritası" çıkarıldı.
Samsun'un Havza ilçesinden Tokat'ta düzenlenecek "Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" programına MHP teşkilatından yoğun katılım sağlandı.
Giresun'da, Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında 4 yılda 25 bin çocuk ve genç yüzme öğrendi.
