Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, zirai don riskine karşı uyardı
19.02.2025 - 19:20Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, kar yağışı nedeniyle oluşabilecek zirai don riskine karşı fındık üreticilerine uyarılarda bulundu.
- 0
- 0
- 2688
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, kar yağışı nedeniyle oluşabilecek zirai don riskine karşı fındık üreticilerine uyarılarda bulundu.
Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçenin tamamında, 6 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
16 yıl boyunca yürüttüğü Rize İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Dr. Mustafa Tepe, bir veda mesajı yayımladı.
Zonguldak'ta cesedi yakılmış halde bulunan Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanması devam edildi. Nourtani'nin ailesinin avukatının reddi hakim talebi reddedildi. Duruşma 11 Nisan tarihine ertelendi.
Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 107'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.
Giresun'da, kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallede yaşayan hastaya belediye ekiplerinin yaptığı çalışma ile ulaşıldı.
Karabük'ün Eflani ilçesinde yaşayan emekli çiftçi, doğal süt ürünleriyle beslenmek için 3 yıl önce bıraktığı hayvancılığa yeniden başladı.
Çorum'un Mecitözü ilçesinde yasa dışı silah ticareti yaptığı belirlenen kişi tutuklandı.
Giresun, Bayburt, Ordu ve Gümüşhane'de kar yağışı nedeniyle 391 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Türk fındığının Hindistan'ın Mumbai kentinde düzenlenen MEWA India etkinliğinde tanıtımı yapıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu akşamdan başlamak üzere etkisini hissettirmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, istifası istenen İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe'ye destek vererek, "Sayın Tepe’nin istifa etmek zorunda bırakılmasını kabul etmiyoruz" dedi.
Trabzon'da 54 yaşındaki öğretmen Orhan Turan, hobi olarak başladığı kuş fotoğrafçılığında yaklaşık 5 yıldır 250 türü fotoğrafladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, market fiyatlarını şeffaf ve erişilebilir hale getirerek halkın istifadesine sundukları "marketfiyati.org.tr" internet sitesini bir haftada 1 milyon 760 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Hayvancılık Genel Müdürlüğü aracılığıyla ramazan öncesi kırmızı et sektöründeki spekülatif hareketlere karşı piyasayı regüle ederek önlemler alıyor.
Amasya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 136 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolların açılması için çalışma başlattı.
Fransa'da evlendikten sonra hayallerini gerçekleştirmek için bisikletleriyle yola çıkan Emilie Maury Larıbere (29) ve Matthieu Trupın (29) çifti, 6 ay süren yolcukları sonrası Trabzon'a ulaştı.
Sahasında Galatasaray'a mağlup olan Çaykur Rizespor, yaklaşık 5 ay sonra iç sahadaki bir karşılaşmadan puansız ayrıldı.
Rize Valiliği, 19-23 Şubat tarihleri arasında yoğun kar yağışının etkili olacağını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı son 18 maçı kazanamadı.
