Artvin'de heyelan nedeniyle turistik tesisin bazı bölümleri yıkıldı
12.03.2025 - 12:41Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri yıkıldı.
- 0
- 0
- 1065
Artvin'de yaşanan heyelanda butik otel olarak hizmet veren bir tesisin bazı bölümleri yıkıldı.
Samsun'da 350 yataklı olarak planlanan Atakum Devlet Hastanesi'nin yapımına başlandı.
Tokat'ın Zile ilçesinde ikamette çıkan yangında hasar meydana geldi.
Çorum’da çocuk parkına torpil atılması sonucu çıkan yangında parktaki bazı ağaçlar zarar gördü.
Havaların ısınmasıyla birlikte kışlaklardan çıkmaya hazırlanan tarım zararlısı kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor.
Samsun'un Canik ilçesinde, bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini bir evin bodrumunda saklayan şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de anaokulu öğrencileri, öğretmen ve velilerin yardımıyla ihtiyaç sahipleri için ramazan kolisi hazırladı.
Sinop’un Ayancık ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Havza ilçesinde 250 adet ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Sinop'ta heyelan sonucu kapanan köy yolu ulaşıma açıldı.
Samsun'un Canik ilçesinde, bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini bir evin bodrumunda saklayan şüpheli gözaltına alındı.
Trabzon'da lise öğrencilerinin bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla yazdığı şiirler, öğretmenlerinin katkısıyla şarkıya uyarlanarak klip çekildi.
Trabzon'daki bir restoran, soğuk hava koşullarında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz kedilerin beslenmesi amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde baba zurna, oğlu davul çalarak ramazan davulculuğu geleneğini yaşatıyor.
Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü. Kendisine de zarar veren tıp teknisyeni hastaneye kaldırıldı.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir evin bacasında çıkan yangında maddi hasar oluştu.
Samsun’un Canik ilçesinde uzaklaştırma kararı bulunan eşi E.D.’yi evine gidip döven Eyüp D. (39), tutuklandı. Şüpheli adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi.
Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen heyelanda 2 katlı ev, yapı bütünlüğü bozulmadan yaklaşık 50 metre sürüklendi.
Rize’nin Pazar ilçesinde girdikleri 3 katlı villada bir süre kalan şüpheliler, garajdaki elektrikli aracın parçalarını söküp çalarak evi ateşe verdi.
Samsun'un Terme ilçesinde tarımsal üretime ciddi zarar veren kahverengi kokarca ile mücadele kapsamında, ilaçlama çalışması başlatıldı.
