Samsun'da ağabeyini bıçakla yaralayan şüpheli yakalandı
06.04.2025 - 17:21Samsun'un Bafra ilçesinde kardeşi tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
- 0
- 0
- 3387
Samsun'un Bafra ilçesinde kardeşi tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
Trabzon Yeşilay Danışmanlık Merkezinde (YEDAM) görevli Klinik Psikolog İrem Ulusoy, kadınların, bağımlılıkla mücadelede toplumsal baskılara daha fazla maruz kalabildiğini belirterek, "Bu durum da tedavi süreci ve iyileşmeye olan yaklaşımlarını etkileyebilir." dedi.
Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 105. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde polen alerjisine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Bu mevsimde özellikle mevsimsel alerji dediğimiz polen alerjilerinde belirgin bir artış görüyoruz" dedi.
Konya'da baba ve oğul arasında çıkan tartışmada oğul tüfekle havaya ateş açarken, tüfekten çıkan saçmaların yüzüne isabettiği baba yaralandı.
Samsun'da, Ramazan Bayramı öncesi mezar ziyareti yapan bir aileye silahlı saldırı düzenleyerek 4'ü aynı aileden, 1'i ise kazara kendi halası olmak üzere 5 kişiyi yaralayan 17 yaşındaki çocuk, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erzincan'da müstakil evde yangın çıktı.
TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde seyir halindeki bir cip alev alev yandı. Alev topuna dönen araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yangın anı cep telefonu kameralarına yansıdı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir çocuk, elindeki torpillerin patlaması ağır yaralandı.
Düzce'de klima motorunun alev almasıyla başlayan yangında 2 katlı binada ağır hasar oluştu.
Gümüşhane Hacıemin 3 Tüneli-Trabzon istikameti heyelan nedeniyle iki yönde ulaşıma kapandı.
Trabzon'da üç otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Artvin'de, Sarp Sınır Kapısı'nda 27 bin paket gümrük kaçağı elektronik sigara kartuşu ele geçirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Trabzon'da, dün CHP İl Gençlik Kolları standındaki görevliyi bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kurulan ARAF Arama Kurtarma Derneği, kısa sürede tamamladığı yapılanmasının ardından bölgedeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Konya’da dünür olduğu belirtilen iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Tabancayla dünürünü öldüren şahıs ise ölen şahsın oğlu olduğu belirtilen şüpheli tarafından öldürüldü.
Yozgat Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tiktok'tan canlı yayın açarak kaçak kazıya giden 6 kişiyi suçüstü yakaladı.
İzmir'den sonra Türkiye'nin açılan 2. lunaparkı olan Samsun Lunaparkı, imar planında ‘yeşil alan olması ve ruhsatının bulunmaması' nedeniyle kapanıyor.
Giresun Üniversitesi tarafından TÜBİTAK desteğiyle yürütülen proje kapsamında daha iyi sonuçlar elde edilebilen yapay zekaya dayalı yeni "sinir ağı yazılımı" geliştirildi.
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinden, saklandıkları tır dorsesinde yurt dışına kaçmaya çalışan aralarında cinayet zanlısının da bulunduğu 3 kişi yakalandı.
