İnşaat malzemeleri çalan şüpheli yakalandı
22.03.2024 - 15:53Samsun'un Atakum ilçesinde inşaat malzemesi çaldığı iddiasıyla bir zanlı gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 5491
Samsun'un Atakum ilçesinde inşaat malzemesi çaldığı iddiasıyla bir zanlı gözaltına alındı.
Samsun’un Bafra ilçesinde kayınbiraderini tabancayla ateş ederek öldüren genç kadına mahkemece 25 yıl hapis cezası verildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, düzenlenen proje tanıtım ve iftar programında “Önemli projeleri destekleyerek hayata geçireceğiz. Sonuna kadar AK Parti'de Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteyiz. Hizmet bizim işimiz, eser bizim işimiz, gerçek belediyecilik bizim işimiz.” dedi.
Samsun Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birliğince Rize AFAD Müdürlüğü K9 ekiplerine kurtarma köpeği eğitimi verildi.
Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Önder Ergönül, antibiyotiklerin gereksiz kullanıldığında ciddi sorunlara yol açtığını, bu sorunların en başında direnç gelişmesinin geldiğini söyledi.
Kırıkkale’de özel bir kreşte eğitmen kadın tarafından kolundan savrulan 2,5 yaşındaki çocuğun kafası masaya çarparak yarıldı. Kafasına dikiş atılan çocuğun anne ve babası kamera görüntüsünü izleyince şoke oldu.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç takla attı, şans eseri kimse yaralanmadı.
Hull City Kulübünün sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan sıkıntının çözümü için yabancı hakem uygulamasının getirilmesi gerektiğini savundu.
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, hızlı tren hattı şantiyesinde kayan toprağın altında kalan 2 işçi öldü.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından "21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte down sendromlu bireyler gönüllerince eğlendi.
Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
Çorum'un Boğazkale ilçesine meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.
Trabzon'un Of ilçesindeki taş ocağındaki kayalıklardan düşen işçi hayatını kaybetti.
Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında, kırmızı ışık ihlali sebebiyle, bir tırın yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi, yol kenarında kaldırımda park halinde bulunan aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. 44 yaşındaki Adem Y., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Rize'de 3 kişinin silahla yaralandığı kavgaya ilişkin 7 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
Rize'de çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.
Erzurum'da tek başına yaşayan Metin A. isimli şahıs evinde ölü olarak bulundu.
İstanbul'dan uçakla Samsun'a gelen yolcunun valizindeki şampuan kutusu içinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Yolcu gözaltına alındı.
