Samsun’da geri manevra yapan otomobil yayaya çarptı
28.06.2023 - 13:19Samsun’un Bafra ilçesinde geri manevra yapan otomobilin çarptığı yaya yaralandı.
- 0
- 0
- 598
Samsun’un Bafra ilçesinde geri manevra yapan otomobilin çarptığı yaya yaralandı.
Sağlıklı bir bayram için doğru beslenme önerilerini sıralayan diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu, “Eti sebzelerle pişirin, mangalda yüksek ısıdan kaçının, etleri dinlendirerek ve marine ederek tüketin” dedi.
Giresun’da geçtiğimiz hafta meydana gelen aşırı yağışlar sonrasında merkeze bağlı Duroğlu Beldesi başta olmak üzere, köy ve mahallelerde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu yaşanılan olumsuzluklar giderilmeye devam ediliyor.
Bolu'da dükkanları komşu olan iki kişi arasında çıkan tartışmada kan döküldü. 20 yaşındaki genç, iş yerini yıkarken kendi dükkanına su kaçırdığını iddia edip, tartıştığı komşusunu tabanca ile 3 ateş ederek yaraladı.
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Samsun-Ordu kara yolunda trafik yoğunluğu yaşanıyor.
İddiaya göre site içerisinde araba park yeri yüzünden komşular arasında tartışma çıktı. Sözlü münakaşa yaşayan komşular, daha sonra kavgaya tutuşurken, evden baltasını alan bir kişinin komşusuna baltayla saldırdığı ileri sürüldü.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde, cam silerken dengesini kaybederek 2'nci kattan beton zemine düşen Ayşe Başar (37), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Giresun'un Duroğlu beldesinde ahşap kulübesi toprak altında kalan ve kendisinden haber alınamayan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde ve Osmangazi Köprüsü'nde Kurban Bayramı tatili için yola çıkan sürücüler dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.
Giresun’da etkili olan yağışlar sonrası Duroğlu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.
Gece saatlerinde denize giren kişi boğuldu.
Adana'da Taner Keli isimli şahıs, evinin önünü süpüren 85 yaşındaki D.Y.'yi darbedip 70 lirasını çaldı.
Samsun'un Havza ilçesinde etkili olan sağanak sonucu oluşan taşkın nedeniyle bazı ev ve ahırları su bastı.
Gümüşhane’de Harşit Çayı'na atlayan bir genç, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Bedensel engelli bir kişi odasında ölü bulundu.
Trabzon plakalı otomobilin karıştığı trafik kazasında 4'ü çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen T925 Genel Maksat Helikopteri ilk kez Paris Airshow'da sergilendi.
Okula saldırı düzenlendi. Terör saldırısında en az 41 kişi yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.
Rize'de kendilerini depremzede olarak tanıtarak, vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak maddi yardım talep eden iki kişi hakkında işlem yapıldı.
