Evin garajında ölü bulundu
26.09.2022 - 09:36ARTVİN'in Şavşat ilçesinde yaşayan Nural Temiz (57), evinin garajında ölü bulundu.
- 0
- 0
- 605
ARTVİN'in Şavşat ilçesinde yaşayan Nural Temiz (57), evinin garajında ölü bulundu.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Ayşegül Y. (47) kendisini telefonla arayıp savcı olarak tanıtan bir kişinin "Adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, operasyon için para göndermeniz lazım.
ZONGULDAK’ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız olduğu gerekçesiyle 60 yıllık balıkçı barınaklarına, kaymakamlık tarafından yıkım kararı verildi.
ÇORUM’da husumetli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan Ferdi Bayraktar (24), hayatını kaybetti.
BOLU'nun Gerede ilçesinde, bir jelatin fabrikasında arıtma vana odasındaki vanayı kontrol için giden 3 işçi, vanadan sızan hidrojen sülfür, amonyak ve karbon monoksit gazlarından zehirlenerek hayatını kaybederken, 1 işçinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
GİRESUN’un Espiye ilçesinde Nuri Çamur, boşanma aşamasındaki eşi Dilek Çamur ile baldızı Ayşe Kılıç ve kayınbiraderinin eşi Damla Çubukçu’yu tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla intihara kalkıştı.
TOKAT'ın Turhal ilçesinde bir hurdacıda, yangın söndürme tüpünün spiral vanasının kesildiği sırada meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.
TRABZON'da önceki gün evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettiği ortaya çıkan polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın (45) cenazesi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
RİZE’de polisin şüphe üzerine durduğu otomobilde yapılan aramada, arka lastiklerinin aks kesişiminde gizlenmiş torbalar içerisinde 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.
BOLU'da, bankadan emekli maaşını çeken E.A.'yı (85) takip ederek 5 bin TL'sini gasbeden R.C. (33), polis ekiplerince yakalanıp, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
BOLU'da, polisin düzenlediği operasyonda, DEAŞ terör örgütüyle silahlı eylemlere katılan ve silahlı fotoğrafları bulunan Irak uyruklu A.J.R.R. polis tarafından yakalandı.
TRABZON’da önceki gün evinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulunan polis memuru İlknur Erim Bahadır’ın (45), tabancasıyla yaşamına son verdiği ortaya çıktı.
ZONGULDAK’ın Kozlu ilçesinde villa tipi tripleks evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken olayda yaralanan olmadı.
TOKAT'ta polis tarafından bir otomobilde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 130 mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
ÇORUM’da İlknur Aydoğan (35), eski eşi Battal Alkan’ı (36) tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
Antalya'nın İbradı ilçesinde mimari tarzından dolayı "düğmeli ev" olarak adlandırılan 40 yapı restore edilerek turizme kazandırılıyor.
SAMSUN'da silahlı saldırı düzenlediği 2 kişiyi yaraladıktan sonra bir binanın çatısına saklanan Mustafa A. (27), başka bir binanın çatısına geçmek isterken yakalandı.
BOLU'da, Onur Bozkurt, kızını okula almaması nedeniyle tartıştıkları Müdür Vedat Açıkgöz’ün kendisine yumruk attığını öne sürüp şikayetçi oldu.
TOKAT'ta amca çocukları arasında yaşanan, 4 çocuk annesi Munise Nazik'in (35) öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın arazideki kavak ağaçlarının kesilmesi nedeniyle çıktığı belirlendi.
DÜZCE'de içinde yolcu bulunan minibüse tabancayla ateş eden Ü.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
