Rize’de Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın lansmanı gerçekleştirildi
21 saat önceRize’nin Güneysu ilçesindeki Handüzü Yaylası’nda 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın tanıtıldı.
- 0
- 0
- 1714
Rize’nin Güneysu ilçesindeki Handüzü Yaylası’nda 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın tanıtıldı.
Rize Madeni Sanatkarlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Adem Tornacı, tek aday olarak girdiği seçimli genel kurulda üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle, Rize Valiliği ve Rize Belediyesi’nin himayelerinde düzenlenen forum, 14-17 Ocak 2026 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
Rize’de, Karayolları ve belediye iş birliğinde Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Gündoğdu Mahallesi’ne ulaşım sağlanan bağlantı yolunda sıkça yaşanan kazaların önüne geçilmesi için yeni proje geliştirildi.
Rize’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir sergi sanatseverlerle buluştu. Rize Takip Medya İmtiyaz Sahibi Gazeteci Aytekin Kalender’in hazırladığı “Rize’nin Renkleri” fotoğraf sergisi yoğun katılımla açıldı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in vefat eden amcası Sadık Metin son yolculuğuna uğurlandı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in amcası Sadık Metin hayatını kaybetti.
Gündoğdu ile Bozkale arasında başlatılan dolgu çalışmasıyla sahil yolu deniz tarafına alınırken, Rize’ye toplu taşımaya da uygun yeni bir iç yol kazandırılıyor.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, yeni yıla görev başında giren personelleri ziyaret ederek, yeni yılını kutladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde düzenlenen ‘Doğumunun 114’üncü Yılında Tevfik İleri Bilgi Şöleni’ne katıldı.
Rize’nin Renkleri Fotoğraf Sergisinde Sanatseverlerle Buluşuyor
Yeni terminalin %50 daha yüksek kapasite ve modern tasarımla hizmet vereceğini belirten Başkan Metin, ihalenin kısa sürede yapılacağını söyledi.
Rize'de 'Okuyan ve Keşfeden Umutlar' (OKU) projesinin açılış programı düzenlendi.
Rize’de şehir merkezini genişleterek vatandaşlara daha fazla sosyal ve yeşil alan kazandıracak olan Millet Bahçesi projesinde sona doğru ilerleniyor.
Rize merkezde, eski SSK Hastanesi karşısında bulunan, Şar Hastanesi yanı ve Devlet Hastanesi’nin çaprazındaki yıllardır bakımsızlık nedeniyle kullanılamayan park, kapsamlı bir yenileme çalışmasının ardından yeniden hizmete açıldı.
Rize’de AK Parti’ye bağlı belediye başkanları, Trabzon’da düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katılarak belediyelerin çalışmaları ve çözüm odaklı hizmet süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Rize’de kültür ve sanatın tek çatı altında toplanacağı Kültür Sokağı Projesi hızla yükseliyor. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında önemli bilgiler paylaştı.
Rize’de her ay ortalama 500 yeni aracın trafiğe dahil olmasıyla şehir içi ulaşım giderek daha fazla sıkışıyor. Bu nedenle Rize Belediyesi ekipleri, Kale Yolu ve Kurtuluş Okulu kavşağı olarak bilinen bölgede yeni bir trafik akış projesini hayata geçiriyor.
Rize heyeti, Türk Hava Yolları'nı (THY) ziyaret etti.
