MHRS üzerinden 2 milyardan fazla randevu verildi
23.03.2025 - 17:19Sağlık Bakanlığı, 2010'da hizmete sunulan Merkezi Hekim Randevu Sisteminden (MHRS) bugüne kadar 2 milyar 169 milyon 281 bin 283 randevu verildiğini bildirdi.
- 0
- 0
- 733
Sağlık Bakanlığı, 2010'da hizmete sunulan Merkezi Hekim Randevu Sisteminden (MHRS) bugüne kadar 2 milyar 169 milyon 281 bin 283 randevu verildiğini bildirdi.
Düzce’de çalışma yapan DSİ'ye ait kamyon ve iş makinesi, meydana gelen heyelan nedeniyle toprak altında kalırken, 1 kişi yaralandı.
Rize'deki hastanelerde görev yapan doktorlar ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için sessiz yürüyüşlerinin 63'üncüsünü düzenledi.
Düzce'de bacakları tarım aracına sıkışan 16 yaşındaki genç yaralandı.
Çorum'da lisanslı bocce sporcusu 3 kardeş, şampiyonalara birlikte hazırlanıyor.
Rizede sürücüsünün kontrolden çıkan otomobili önce yanında seyreden cip’e ardından aydınlatma direğine çarpıp, takla attı. Kaza da otomobil sürücüsü Mehmet Ali Tercan hayatını kaybetti.
Kars'ta boynu kırılan 76 yaşındaki yaşlı kadın için ekipler seferber oldu. Karlı yolları aşan ekipler, yaşlı kadını hastaneye yetiştirdi.
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan metruk binanın molozlarını kaldırmak için yapılan çalışma esnasında 2 çocuk babası taekwondo hocası, duvarın altında kalarak hayatını kaybetti. Molozları kaldırmak için çalışma yapan kepçe operatörü gözaltına alındı.
Çorum'da Hatice Kış'ı (77) öldürüp, bilezik ve altınlarını çaldıktan sonra evini ateş verdiği iddiasıyla gözaltına alınan Murat A. (60), tutuklandı.
Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Filiz Akın, uzun süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında vefat etti. Acı haberi Sağlık Bakanlığı duyurdu.
Zonguldak'ta 45 yılı geride bıraktığı meslek hayatında 2024'te "Yılın Ahisi" ödülüyle onurlandırılan Mehmet Sağlam, ilerleyen yaşına rağmen mesleğini ilk günkü heyecanla devam ettiriyor.
Sağlık Bakanlığından, dün Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye ilişkin yapılan açıklamada, ilaç fiyatlarının dönemsel avro kuru değişikliğine bağlı olarak ve "Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılması Hakkında Tebliğ"e göre her yıl güncellendiği belirtildi.
RİZE DH HİDROFOR VE İKLİMLENDİRME BORUSU YAPIM İŞİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik terör ve örgütlü suçlarla ilgili yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Genel Başkanı Buğra Gökçe gözaltına alındı.
Sağlıklı bir cilt için ona iyi bakmak ve onu zararlı etkenlerden korumak gerektiğini belirten uzmanlar, kişiye uygun cilt bakım ürünleri kullanmanın yanı sıra sağlıklı beslenmek, yeterince su tüketmek ve güneş ışınlarından korunmanın da önemli olduğunu söyledi.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde park halindeki tıra çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
19 Mayıs Belediyesi ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekipleri, gıda denetimlerini sürdürüyor.
Şanlıurfa'da iki erkek çocuk sahibi Ahmet ve Şemse Felhan çiftinin beşiz bebekleri dünyaya geldi.
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde üzerine kaya parçası düşen seyir halindeki tırın sürücüsü yaralandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), döviz piyasasının sağlıklı çalışması, kurlarda oynaklıkların engellenmesi ve döviz likiditesinin dengelenmesi amacıyla TL uzlaşmalı vadeli döviz satım işlemlerine başlıyor.
