Rize'de milletvekili aday adayı muhtar seçildi
05.04.2024 - 13:59Geçtiğimiz yıl AK Parti'den Rize milletvekilliği için aday adayı olan Ahmet Türk, Güneysu ilçesine bağlı Yeşilköy köyünde muhtarlığa seçildi.
- 1
- 0
- 11051
Geçtiğimiz yıl AK Parti'den Rize milletvekilliği için aday adayı olan Ahmet Türk, Güneysu ilçesine bağlı Yeşilköy köyünde muhtarlığa seçildi.
Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin sürekli işçi alımı kapsamında Rize'de istihdam edilecek 113 personeli belirlemek adına kuralar çekildi.
Türkiye’nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı bin TL’ye kadar çıkan polende sezonun ilk hasadı sıfır rakımda yapıldı. Sıfır rakımda başlayan polen hasadının, yaz mevsiminde Toroslar ve Eğriçayır yaylalarında devam edeceği, bu sene 200 ton civarında verim beklendiği belirtildi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
Rize'de ilkel teleferikten çaylık araziye düşen 2 kişi yaralandı.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara kan bağışında bulunmaları yönünde çağrı yaptı.
Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki tadilat yapılan eğlence merkezinde çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetti, yaralı 1 kişinin tedavisi sürüyor. Olayla ilgili 3 savcı ve 2 mülkiye müfettişi görevlendirilirken, 8 kişi gözaltına alındı.
Çorum'da "yan bakma" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 17 yaşındaki kişi bıçakla yaralandı.
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 25'e yükseldiğini bildirdi.
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 12'ye yükseldiğini, 7'si ağır 11 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Zonguldak'ta özel maden ocağında elektrik çarpması sonucu yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde tartıştığı akrabasını silahla vurarak öldüren kişi gözaltına alındı.
Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Beslenme Diyet ve Fitoterapi Uzmanı Buket Ertaş Sefer, "Aşırı yemek yemek, mide asidinin artmasına ve hazımsızlık belirtilerinin ortaya çıkmasına yol açabilir." dedi.
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk, her yıl dünyada 20 milyon, Türkiye'de ise 240 bin kişinin kansere yakalandığını bildirdi.
Sinop’un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan çocuk yaşamını yitirdi.
İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.
İsrail’in bombardımanını 7 Ekim’den bu yana aralıksız sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 845’e, yaralananların sayısı ise 75 bin 392’ye yükseldi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde çıkan alacak verecek kavgasında anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yaya geçidinden karşıya geçtikleri sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan kadın hayatını kaybetti, iki kızının tedavisi sürüyor.
Samsun’un Bafra ilçesinde epilepsi krizi geçiren sandık görevlisi hastaneye kaldırıldı.
