Amasya'da 4 ev yandı
10.06.2025 - 09:44Amasya’nın Suluova ilçesine bağlı Soku köyünde 4 evi saran yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınıp, söndürüldü. Evler, kullanılamaz hale geldi.
- 0
- 0
- 4642
Amasya’nın Suluova ilçesine bağlı Soku köyünde 4 evi saran yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınıp, söndürüldü. Evler, kullanılamaz hale geldi.
Programa Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Sorumlusu Mkyk Üyesi Cengiz Erduran İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyelerinin Yanında Birçok Parti Mensubu Ve Vatandaşlar Katıldı.
Bakan Yumaklı, sera OTB’lerin hem tarımsal üretimin yapıldığı, hem paketleme ve buna benzer ihtiyaçların yerine getirildiği hem de ürünlerin pazara gönderildiği bir yapıda tasarlandığına dikkati çekerek bu tesislerde aynı zamanda, teknolojinin ve iyi tarım uygulamalarının da en üst seviyede gerçekleştirildiğini vurguladı.
Samsun Canik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı programda siyasiler ve vatandaşlar bir araya geldi.
Trabzon'da 3 Haziran'da meydana gelen şiddetli yağış sonrası sel sularına kapılan ve arama çalışmalarının 6'ncı günüde cansız bedenine ulaşılan Hüseyin Aydın, son yolculuğuna uğurlandı.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Türkiye genelinde görev yapan 209 rektör arasında 24. sırada yer aldı.
Artvin'in Borçka ilçesinde yer alan ve Karadeniz'in saklı cennetlerinden biri olarak bilinen Karagöl Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde binlerce doğaseveri ağırladı.
Gazze’ye insani yardım taşıyan Madleen Özgürlük Gemisi’nde bulunan Türk aktivist Şuayb Ordu, İsrail güçleri tarafından kaçırıldı. İsrail baskınından önce konuşan Ordu, hedef gösterilme ve kötü muamele riski taşıdığını belirtmiş, “Devletim sahip çıkmalı” diyerek Türkiye’ye çağrıda bulunmuştu. İşte Şuayb Ordu’nun yaptığı son açıklamanın detayları…
Rize İHH, 2025 Kurban Kardeşliği organizasyonu kapsamında Orta Afrika ülkesi Mali’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurban organizasyonuyla birlikte bölge halkına yardım ulaştıran ekip, bayram sevincini çocuklarla da paylaştı.
Rize’nin Ardeşen ilçesi Işıklı-Yeniay plajı mevkiinde, deniz üç gündür yoğun kirlilik altında. Derelere gelişi güzel atılan çöpler, plastik atıklar ve çeşitli evsel artıklar Karadeniz’e ulaştı. Bu durum, deniz yüzeyinin çöp yığınına dönmesine ve kıyıların plastik atıklarla kaplanmasına neden oldu.
Konya'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin 2 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Trabzon'da 3 Haziran'da meydana gelen selde kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ın cansız bedeni bulundu.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan ve Avrupa'nın en yüksek üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük şelalesi olma özelliğini taşıyan Tortum Şelalesi, kar sularının erimesiyle birlikte coşarak ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.
Doğayla İç İçe, Huzurlu ve Macera Dolu Bir Tatil Sizi Bekliyor!
Konya'da motosikletin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, geniş katılımla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.
Rize'de kiralık konut piyasasında yaşanan fahiş fiyat artışları, ev arayan vatandaşları büyük bir çıkmaza soktu.
Karadeniz'in yemyeşil doğasıyla masmavi denizin kucaklaştığı Rize, eşsiz doğal güzellikleri, köklü tarihi ve zengin kültürel mirasıyla yılın dört mevsimi yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayan bir cazibe merkezidir.
