Tokat’ta hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki 149 bin TL'lik borcu ödedi
03.11.2025 - 16:08Tokat’ta bir hayırsever, mahalle bakkalının veresiye defterindeki 149 bin 500 TL borcu ödedi.
- 0
- 0
- 618
Tokat’ta bir hayırsever, mahalle bakkalının veresiye defterindeki 149 bin 500 TL borcu ödedi.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde arazisinde balkabağı üreten Salih Yalçın bu yıl yaklaşık 28 kiloya ulaşan kabaklar yetiştirdi. Arazide ilk kez bu büyüklükte yetişen kabaklar, köylü halkının ilgi odağı oldu.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım politikalarının belirlenmesi için başlatılan 'Genel Tarım Sayısı'nda son günlere yaklaşıldığını hatırlatarak, üreticilere uyarılarda bulundu.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Şehir Hastanesi'nin tamamlanmasının ardından oluşacak yoğunluğa dikkat çekerek, hafif raylı ulaşım sisteminin gerekliliğine vurgu yaptı.
Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Zigana Dağı eteklerindeki Hamsiköy, sonbaharda doğanın en canlı tonlarını sergiliyor.
Boksa başladığı ilk sene Türkiye şampiyonu ve Avrupa ikincisi olan Fatıma Amine Seferoğlu, Avrupa ve dünya şampiyonaları ile olimpiyatlarda başarılı olmak için çalışmalarına devam ediyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı H.K. (69) isimli kadın, ağır yaralandı.
Ekim ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte 2026’da vergi, harç ve cezalara uygulanacak Yeniden Değerleme Oranı yüzde 25,49 olarak kesinleşti. Yeni yılda IMEI kayıt ücreti de bu oranda zamlanacak.
TÜİK’in ekim ayı verilerinin açıklanmasının ardından, 2026 yılında geçerli olacak vergi ve harç artış oranı yüzde 25,49 olarak belirlendi.
Çayeli Kaymakamlığı Kemer Sosyal Tesisi ve Dalış Eğitim Merkezi Projesi'nin ihalesi tamamlandı.
Kış aylarında kilo almamak ve soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korunmak için beslenme düzenimize her zamankinden çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.
Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo'nun Birinci Konsil'in 1700. yılında, 28-30 Kasım tarihleri arasında Bursa'nın İznik ilçesini ziyaret etmesi bekleniyor.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki genç, ehliyet başvuru yapmak için sağlık raporu almaya gittiğinde yatalak hasta olduğunu öğrendi.
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde üretici Sabri Özkan, bahçesinde yetiştirdiği Trabzon hurmalarını kendi tasarladığı aletle kurutup satarak daha fazla kazanç sağlıyor.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde ehliyetsiz sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobille gölete düştü.
Samsun’da bir birahanede Galatasaray-Trabzonspor maçını izleyen vatandaşlar arasında çıkan tartışmada fizik mühendisini bıçaklayan şahıs tutuklandı.
Samsun'da yaşayan kadın nakkaşlar Aynur Şeker, Nazlı Cezan ve Işık Kahrıman, metrelerce yüksekteki iskeleye çıkarak camilerde duvar süslemesi yapıyor.
Trabzon'da balıkçı tezgahlarını süsleyen hamsinin kilogramı 75 liradan satışa sunuluyor.
Rize’de ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’nda, sonbaharla renk değiştiren bitki örtüsü ve çevresindeki ağaçların yapraklarının sararmasıyla birlikte ortaya güzel görüntüler çıktı. Yaz turizm sezonunun sona ermesiyle sakinliğe bürünen yaylada oluşan renk cümbüşü ve seyirlik manzara dronla görüntülendi.
