Haziranda 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanı mağdur oldu
22.07.2022 - 15:14Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), geçen ay 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanının mağdur olduğunu duyurdu.
- 0
- 0
- 849
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), geçen ay 32 şiddet vakasında 42 sağlık çalışanının mağdur olduğunu duyurdu.
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çadır kurarak yaz tatillerini geçiren üniversite öğrencisi İbrahim Ethem Yıldırım, bu yıl 18-25 yaş arası gençler için uygulamaya konulan KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanından yararlanarak Edirne'ye geldi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları, İdarenin adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı uyardı.
TRABZON'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl, yaz sezonunda yerli turistlerin yanı sıra charter uçak seferleriyle Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden gelenleri ağırlıyor.
Zonguldak'ta, Muazzez Ekim (36) işsiz kalınca 14 yıl önce eniştesinin yanında inşaatlarda çalışmaya başladı. İnşaatta tuğla örmeden, çatının yapımına kadar her işte çalışarak işi öğrenip 'usta' olan Muazzez Ekim, "Ben severek çalışıyorum, yapıyorum. O kadar çok işte çalıştım ki, inşaat bana daha iyi geldi" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yıl hizmete açılan Rize-Artvin Havalimanı'nda 24 bin 364 yolcuya hizmet verildiğini belirtti.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Kultufan Turan, Kovid-19'a ilişkin, "Bayramın ardından önümüzdeki iki hafta çok kritik, ciddi artışlarla karşılaşabiliriz." dedi.
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, kıyıda balık tutanların ağlarına havan mermisi takıldı. Havan mermisinin patlama özelliğini yitirdiği belirlendi.
KARA YOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
KENT DONATILARI SATIN ALINACAKTIR - TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
RIHTIM VE ÇEKEK YERİ İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - XI. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-TRABZON ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, husumetlilerine balkondan tüfekle ateş edip, 1 kişiyi öldüren 2 kişiyi yaralayan şüphelisi Erkan A. adliyeye sevk edildi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Altılı masanın ilk kuruluş sebebi parlamenter sistem. Biz parlamenter sistem çalışmalarımızı 2020 yılının sonunda bitirdik" dedi.
FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, “Önceki senelerde olduğu gibi sene de piyasanın üzerinde fındık alacağız. 50 kuruş diyorduk ama bu yıl 1 liraya yakın gibi olacak. Finansal kaynaklarımız bu yönde. Üreticimizi koruyacağız ve aynı zamanda ticaret yapacağız" dedi.
TOKAT İl Sağlık Müdürü Öner Nergiz, son günlerde koronovirüs vakalarında artış yaşandığına dikkat çekerek, "Virüsün mutasyona uğramasıyla hastalık daha da bulaşıcı hale gelmiştir. Salgını bitirmenin yolu ise aşılamadan geçmektedir" dedi.
DÜZCE'de pusu kurup, fındık bahçesinden dönen Gürbüz ailesine av tüfekleriyle ateş edip 3 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şüphelilerin, arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli oldukları aileden oldukları tespit edildi.
Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, orta saha oyuncusu Damjan Dokovic ile yollarını ayırdı.
TRABZON’un Akçaabat ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aile kabristanlığının da yer aldığı mezarlık ile okul duvarlarına sprey boyayla gamalı haç sembolü çizip, işaret levhalarını da boyadıkları tespit edilen M.T.B. (13) ve S.Ü. (15) yakalandı.
BARTIN merkeze bağlı Akıncılar köyünde su kuyusu için kazılan çukura boru bağlamaya giren Yaşar Ay (45), oluşan göçükte toprak altında kaldı.
ÇORUM'da bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festival etkinlikleri pandemi süresince ara verilmesinin ardından renkli görüntülerle başladı.
