Boğazına iğne kaçan tavuğu için hastanede röntgen talebinde bulundu
06.08.2025 - 16:17Giresun’un Çamoluk ilçesinde çiftçilik yapan kadın, gittiği hastanede boğazına iğne kaçan tavuğuna röntgen çekilmesi talebinde bulundu.
- 0
- 0
- 1024
Giresun’un Çamoluk ilçesinde çiftçilik yapan kadın, gittiği hastanede boğazına iğne kaçan tavuğuna röntgen çekilmesi talebinde bulundu.
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında heyecan dorukta! 10 Ağustos 2025 Pazar günü saat 19.00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Göztepe maçının biletleri satışa sunuldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Önder Kaplan, "Eğer annenin sütü yeterli ve kaliteliyse, bebeğin kilosu ve beslenmesi uygunsa, bu süreçte ilk 6 ay boyunca bebek sadece anne sütüyle beslenmelidir. Su bile verilmesine gerek yoktur. Genel önerimiz, ilk 6 ay boyunca sadece anne sütüyle beslenmedir" dedi.
Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki muayeneye tek başına gelen Meryem Ceylan (72), görevli sağlık personeli ve aile hekiminin gösterdiği yakın ilgisi sayesinde tedavi sürecinde moral buldu.
Ordu’da evinin balkonunda çiçek sularken başına isabet eden saçma nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 4 yıl sonra yaşamını yitiren Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) Uzmanı Op. Dr. Aksın Serarslan (51), son yolculuğuna uğurlandı.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde ÇAYKUR'a bağlı 350 ton kapasiteli çay fabrikası yapılması için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.
Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Pazar günü Göztepe'yi ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, yeni sezona hazır girmeye çalışıyor. Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki ekip, bir yandan transferlerle kadrosunu güçlendirirken, diğer yandan oynadığı beş hazırlık maçında galibiyet yüzü göremedi.
Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Betül Arslan Acicbe, zamanında müdahale edilmeyen diş kayıplarının, çene kemiklerinde erimeye ve yüz estetiğinde kalıcı bozulmalara yol açabileceğini belirtti.
Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir Ankara'da hastanede tedavi gören eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir (64), hayatını kaybetti.
Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesi nedeniyle uyarıda bulunan Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanı Dr. Utku Alemdaroğlu, kalp hastaları başta olmak üzere herkesin ciddi rsik altında olduğunu söyledi.
2025-2026 sezonunda Türkiye 3. Ligi'nde mücadele edecek olan 1926 Bulancakspor, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Rize'de Kaçkar Dağlarında 25 yıl çobanlık yaptıktan sonra aldığı akademik eğitiminin ardından öğretim görevlisi olan Hikmet Haberal, Karadeniz Bölgesini'nin turizm potansiyelinin arttırılması için çabalıyor.
Trabzon ’da boşanma aşamasındaki eşi Ali Somun (30) tarafından tabancayla vurularak öldürülen gemi kaptanı adayı Sinem Somun’un (27), olaydan 2 saat önce restoranda yemek yerken çekilen son fotoğrafını anneannesi Gülnaz Topaloğlu’na gönderdiği ortaya çıktı.
Ordu’da, evinin balkonunda çiçek sularken başına saçma isabet eden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) Uzmanı Op. Dr. Aksın Serarslan (51), yaklaşık 4 yıl sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Bayburt’ta Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’nde düzenlenen 6’ncı Harman Festivali’nde yaklaşık 100 yıllık tarım aletleri kullanılarak türküler ve halaylarla hasat yapıldı. Müze ve çevresindeki etkinlikler dronla havadan görüntülendi.
Samsun’un Bafra ilçesinde, Doğukan Çağşur’un (30) çıkan kavgada tabancayla vurduğu kuzeni Efe Çağşur (26) hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheli, tutuklandı.
Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yolcu otobüsünün bagaj bölümünde 1 kilo 182 gram uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.
Elazığ’ın Palu ilçesinde serinlemek için nehre giren öğretmen, boğularak hayatını kaybetti.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesinde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda çok sayıda yasa dışı madde ve silah ele geçirdi. Operasyon kapsamında 1 kişi tutuklandı.
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yaparken Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atanan Kemal Yılmaz, yeni görevine başladı.
