Okul bahçesinde 'beyaz perdeli' nostalji
21.06.2025 - 11:01Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde Akkese İlkokulu ve Ortaokulu'nun bahçesi, Yeşilçam filmlerinin gösterildiği açık hava sinemasına dönüştürüldü.
- 0
- 0
- 2172
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde Akkese İlkokulu ve Ortaokulu'nun bahçesi, Yeşilçam filmlerinin gösterildiği açık hava sinemasına dönüştürüldü.
HSK'nın 2025 yılı kararnamesiyle Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na Yozgat Başsavcısı Recep Sevgili atandı. Mehmet Patlak ise Afyonkarahisar’a görevlendirildi.
Samsun merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda motosikletlerdeki motor hacmi ile usulsüz oynayıp, kamuyu zarar uğratan 12 şüpheli, gözaltına alındı.
Sinop’ta, kadın girişimci tarafından 30 dönümlük arazi üzerine kurulan lavanta tarlasının kent turizmiyle ekonomisine katkı sunması hedefleniyor.
Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların belediyeye ait ödemelerini gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir genelinde hizmet sunan akıllı vezne noktalarının sayısı artırıldı.
Giresun’da babasıyla birlikte serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak vefat eden 10 yaşındaki Toprak Derme’nin okulunda bugün buruk bir karne sevinci yaşandı.
Tokat'ın Pazar ilçesinde domates ve şeker fasulye alanları ekime hazırlanıyor.
Artvin'in Arhavi ilçesinde kahverengi kokarca zararlısıyla biyolojik mücadele için üretilen samuray arıları doğaya salındı.
SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Türkiye'de sağlık hizmetleri sadece Türkiye'nin değil, diğer ülkelerden de insanlarımızın hizmet aldığı, aynı zamanda dost, kardeş ülkelere destek verdiğimiz bir sağlık hizmeti sunabilen kapasiteye ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu konuda yeteneğe sahip olmuştur" dedi.
Samsun'da narkotik polisin düzenlediği operasyonda meyve suyu ve süt kutularının içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu.
Bartın'da gerçekleşen ve 10 kişinin gözaltına alındığı fuhuş operasyonunda 4 kişi tutuklanırken, pazarlıklarda yapılan şifreli konuşmalarda deşifre edildi.
Türkiye'de 32 tabiat koruma alanından biri olan, yaklaşık 110 bitki ile 72 mantar türüne ev sahipliği yapan Hacıosman Ormanı Tabiatı Koruma Alanı'nda sadece bilim insanlarının araştırma çalışmalarına izin veriliyor.
İzmir'in Çeşme Limanı'ndan hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", bu yıl ilk kez Sinop'a geldi.
Samsun’da yerel basının dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla, İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Drone Destekli Habercilik ve İHA-1 Ticari Pilot Eğitim Programı” Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) desteğiyle hayata geçiriliyor.
Rize Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde kadınlara özel olarak hizmete sunulan plaj, yaz sezonuna kapılarını açtı.
Samsun merkezli 8 ilde sahte içki üretimi ve satışına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü bugün adliyeye sevk edildi.
Düzce Belediyesi, yaz aylarında artan sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yeniden Çaykur Rizespor Kulübü Başkanlığına seçilen İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.
Rizeli eski HSK üyesi İbrahim Kolcu, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu’nun kararıyla Yargıtay üyeliğine getirildi. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Samsun’da ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, ilk mezunlarını verdi.
