Doğu Karadeniz'de şiddetli yağmur su taşkınlarına neden oldu
03.09.2023 - 15:00Samsun'da sağanak etkili oldu.
- 0
- 0
- 5111
Samsun'da sağanak etkili oldu.
Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Geyikkoşan Sahili, kum zambaklarının oluşturduğu beyaz örtüyü görmeye gelenlerin yoğunluğunu yaşıyor.
Samsun'un 19 Mayıs Belediyesince düzenlenen "3. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali" başladı.
Samsun'un Bafra ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz için yerel kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Sina Coşkun, Karadeniz'de yaz aylarında tarımsal yaralanmalarda artış olduğunu bildirdi.
Rize’den İstanbul’a giden 80 kişilik çift katlı otobüs arıza yapınca, yolcular saatlerce yolda mahsur kaldı.
Samsun'un Havza ilçesinde çıkan yangında 750 balya saman ile bir römork kullanılmaz hale geldi.
Denizlerde av yasağının sona ermesiyle Samsun'da balık tezgahları şenlendi.
Meteoroloji kaynakları, Doğu Karadeniz bölgesindeki kentlerde yaşayan vatandaşlara 1 Eylül Cuma günü uyarıda bulundu. İşte, Karadeniz Bölgesi hava durumu tahminleri...
Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan emekli öğretmen ve yazar Seyfi Günaçtı, babasından kalan alışkanlıkla 64 yıldır gazete ve kupürlerini biriktiriyor.
Samsun'un Atakum ilçesinde denize giren 7 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında oynayacağı Vavacars Fatih Karagümrük maçının hakem kadrosu belli oldu.
Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı.
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversitelilerin ÖTV’siz ve KDV’siz cep telefonunu nasıl alacağını anlattı.
Samsun'un merkez Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişiden 1'i boğuldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde 63 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.
İnternet üzerinden yapılan bir çalışmada, Türkiye’nin en sinirli ili olarak Sivas belirlendi. Sivas’ı, yakın bir oranla ise Samsun takip etti.
Trabzon’un “en sinirli iller” arasında olmadığını bir önceki haberimizde duyurmuştuk. Bu kez TÜİK’in 'Yaşam Memnuniyet Araştırması'nda Trabzon’un “en mutlu il” olduğunu ümit ederek, sonuçları açıklıyoruz.
Samsun'un verimli arazilere sahip Bafra Ovası'nda 31 bin dekar alanda yetiştirilen kapya biber hasat ediliyor.
