Gözaltındaki akrabasına börek içinde uyuşturucu getirdi
20.10.2022 - 09:40SAMSUN'da K.S., kasten yaralamadan gözaltındaki akrabası A.S.'ye adliyede börek içerisinde uyuşturucu getirdi.
- 0
- 0
- 609
SAMSUN'da K.S., kasten yaralamadan gözaltındaki akrabası A.S.'ye adliyede börek içerisinde uyuşturucu getirdi.
SAMSUN'un Atakum ilçesi sahilinde tabanca ile başına ateş ederek intihar ettiği belirlenen İlklima Naz Akbörü'nün (20) ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor.
GİRESUN'da, depolanan çöplerden çevreye atık su sızdığı tespit edilen ve kirliliğe yol açtığı gerekçesiyle mahkemenin kapatma kararı verdiği Çavuşlu Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili yürütülen soruşturmada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Varol görevden alındı.
SAMSUN'un Atakum ilçesinde sahilde ölü bulunan İlklima Naz Akbörü'nün (20), tabancıyla başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.
SAMSUN’da sahilde kız arkadaşıyla tartıştığı sırada yanına gelen 4 kişi tarafından darbedilen diş teknisyeni Selahattin Yekta'nın (40), aldığı darbe sonucu sol gözü görme yetisini kaybetti.
Samsun'un Bafra ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.
SAMSUN’da yağış sonucu kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan minibüsteki 8 kişi, yaralandı.
SAMSUN'un Atakum ilçesinde tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen İlklima Naz Akbörü'ye (20) ait mektup bir ortaya çıktı.
SAMSUN'da düzenlenen Teknofest Otonom Robotik yarışmasında Zile ilçesinden katılan öğrencilerin ana kartından, yazılımına kadar kendi geliştirdikleri 'Yavuz Kağan' isimli robot, yumurta toplama kategorisinde birinci oldu.
SAMSUN’un Canik ilçesinde otomobili ile kırmızı ışıkta geçen A.Ö.’nün çarptığı otomobildeki E.M.G. (8), yaralandı.
SAMSUN’da, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 4 katlı İlkadım hizmet binası, taşıyıcı kolonlarında oluşan korozyon nedeniyle tahliye edildi.
ORDU'da, eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde döküp yaktığı suçlamasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38) için mahkemenin Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden istediği raporda, sanığın akıl sağlının yerinde ve ceza sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.
Çaykur Rizesporlu Kubilay Kanatsızkuş, “Bu sene ilk defa üst üste iki maç kazandık. Umarım bunun devamı gelir. Eyüpspor iyi bir takım, biz de iyi bir takımız. Güzel bir maç olacak” dedi.
SAMSUN’da, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 milyon 600 bin kaçak sigara ve makaron ele geçirildi; 22 şüpheli gözaltına alındı.
SAMSUN'da yolcu gibi bindiği taksiyi silah zoruyla kaçıran R.A. (17) yakalandı. Tutuklanan R.A., ifadesinde, "Gezip eğlenmek, günümü gün etmek için çaldım" dedi.
SAMSUN'da düzenlenen operasyonda fuhuşa teşvik, aracılık, yer ve imkân sağlama suçundan 8'i kadın, 10 kişi gözaltına alındı.
KARADENİZ'de 6 ili kapsayan 'İklim Değişikliği Eylem Planı' çerçevesinde; bölgede 19 bin akar dere, 131 bin kuru dere ile 1430 kilometre yol ağı üzerinde yapılan incelemede tespit edilen risk altındaki 1950 yapıyla ilgili yıkım süreci devam ediyor.
"Olacak O Kadar" programıyla uzun yıllar televizyon ekranında toplumsal yaşamın zorluklarını skeçlerle anlatan komedyen, tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca, vefatının 7. yılında anılıyor.
SAMSUN’un Atakum ilçesinde 3 katlı bir otelin çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Tahliye edilen otelde hasar meydana geldi.
SAMSUN'un Atakum ilçesinde, hemzemin geçitten tramvay yoluna otomobille giren sürücü, kendisini fark eden görevlilerin uyarısıyla 1 kilometre sonra hattan çıkarıldı.
