Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi son 2,5 yılın en düşük seviyesine indi
15.11.2023 - 11:29Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) dün 364,64 baz puana inerek yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesini test etti.
- 0
- 0
- 3326
Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) dün 364,64 baz puana inerek yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesini test etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğretim öğrencilerine yönelik "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvurularının başladığını duyurdu.
Rize'de hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Ovit Dağı'na kar yağdı.
Bakan Koca, dünyada her 10 yetişkinden birinin diyabet hastalığıyla mücadele ettiğine dikkati çekerek, diyabet riskini azaltmak için sağlıklı beslenme, düzenli fiziksel aktivite ve sağlıklı vücut ağırlığının korunmasının önem taşıdığını bildirdi.
AFAD tarafından afet bilincini aşılamak amacıyla eğitimler veren Deprem Simülasyon Tırı, Rize’ye geldi. Deprem Simülasyon Tırı, 15-18 Kasım tarihlerinde kentte eğitim verecek.
Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı’nın (KOAH) erken tanı ve erken müdahale ile önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğu belirtildi.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde gelin arabasının yaptığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerinde inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES suları altında kalan 7 köyün sakinleri, yaklaşık bir yıl önce taşındıkları yeni yerleşim yerlerindeki hayatlarına alıştı.
Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah Gedik, çayın ultraviyole ışınlarına karşı koruyucu etkisine ilişkin yaptıkları çalışmada, bitkinin potansiyel bir koruyucu olduğunu tespit ettiklerini söyledi.
90+3 Programı'nda Çaykur Rizespor'un Gaziantep FK maçını değerlendiren spor yorumcusu İsmet Satır, “Rizesporlu oyuncularda istek yok. Birlikte mücadele eden takımdan şu anda eser yok” şeklinde yorumlarda bulundu.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu'nun dayısı Muzaffer Şamlıoğlu hayatını kaybetti.
Trabzon'da bir grup kadın, el sanatları kursunda öğrendikleri teknikle hazırladıkları üç boyutlu kağıt rölyef tabloları satarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, çay üreticilerinin emekli ikramiyesinden yararlanamaması nedeniyle mağdur olduğunu ve hükümetin bu yanlıştan dönmesi gerektiğini belirtti.
Trabzon’da 7 yaşında motosikletin çarpması sonucu sağ bacağı ve sol kolunu kaybeden 29 yaşındaki Murat Çabuk, engellere rağmen hayata tutundu.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde fındık üretilmiyor ama kendisine özgü dövme fındık helvası bulunuyor.
Zonguldak’ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü.
Artvin’in Borçka ilçesinde yaşayan ünivresite mezunu Esra Zengin, atama bekleyip umduğu olmayınca boş durmadı kendi fındık atölyesini kurdu. Girişimci Esra Zengin, ailesiyle birlikte ürettiği fındığı kurduğu atölyede işleyerek kendi markasıyla pazarlıyor.
Üniversite öğrencileri için teknolojik cihaz ve internet desteği başvuru şartları belirlendi.
Bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
