RİZE MUHTELİF 1 BASAMAK SAĞLIK TESİSLERİ KÜÇÜK ÇAPLI ONARIM İŞİ
28.10.2023 - 00:01RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 2589
RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Sağlık Bakanlığı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezlerinde 20 dakika ayrılarak yaptırılan ücretsiz taramalar, her 4 kadından 1'inde görülen meme kanserinin çok erken dönemde yakalanıp tedavi edilmesine olanak sağlıyor.
Trabzon'un Of ilçesinde, "Veri Madenciliğinin Öğretim Süreçlerine Uygulanması" konulu söyleşi düzenlendi.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden 77 yaşındaki gazi Mehmet Altay'ın cenazesi toprağa verildi.
Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Aysun Akar, Avrupa'nın en büyük gen bankasına sahip olduklarını belirterek, "Üstün özellikli bireylerden aldığımız polenlerle kaliteli fındık çeşitlerini melezliyoruz" dedi.
Rize'de Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu tarafından 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Rize Çayının 99. Yılı' temalı fotoğraf sergisi açıldı.
Giresun'da Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Fındık Araştırma Enstitüsünün (FAE) Müdürü Aysun Akar, fındıkta Avrupa'nın en büyük arazi gen bankasına sahip olduklarını söyledi.
Rize'de uzun yıllar Anadolu Ajansı ve TRT muhabirliği yapan gazeteci ve eğitimci Yavuzer Tarlan son yolculuğuna uğurlandı.
Aydın'da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arızalanan asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.
Hakkında 8 ayrı suçtan arama kaydı bulunan şahıs, İstanbul’dan kaçarak saklandığı Trabzon’daki köy evinde jandarma ekiplerince yakalandı.
Artvin'in Borçka ilçesindeki Camili Havzası'nda bulunan Maral Şelalesi, sonbahar mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.
Gümüşhane’de Kocaeli Üniversitesi Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. İsmail Hakkı Paslı tarafından tarihi Süleymaniye Mahallesi’nin 23 yıllık değişimini vurgulayan ’23 Yıl Önce 23 Yıl Sonra’ sergisi açıldı.
Trabzon İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 4. Dönem Olağan Toplantısı Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.
Yerel Gazeteciliğe başladığımda tanıdım Yavuzer ağabeyi. Büyük ustada görünüp arkadan vuranlardan olmadı. Mesleğinin öğretmen olmasından da kaynaklı olacak ki bizlere hep kucaklayıcı öğretici oldu.
Rize'nin Pazar ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere olan Ciha Kalesi'nde '100. yıl çınarı' dikildi.
ÇAYKUR eski Genel Müdürü Atilla Koruyan'ın kızı, Aslıhan Koruyan Sabancı, 6. kitabı için imza günü 43 yıl sonra iki dostun buluşmasına vesile oldu.
Trabzon'da PTT'ye ait kargo kamyoneti refüje çarptı.
Trabzon'un Of ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında 100 çay fidesi dikildi.
Trabzon'da, özel bireylerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonuna yönelik hazırlanan proje kapsamında doğanın içinde kurulan "En Mutlu Köy"ün ilk etabı açıldı.
