Rize İl Halk Kütüphanesi yeni yerinde hizmete açıldı
13.10.2025 - 16:14İsmail Kahraman Kültür Merkezi altına taşınan Rize İl Halk Kütüphanesi hizmete açıldı.
- 0
- 0
- 5631
İsmail Kahraman Kültür Merkezi altına taşınan Rize İl Halk Kütüphanesi hizmete açıldı.
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor.
Bahçesindeki kabakları hasat ederken ikisinin 40 kilograma ulaştığını gören çiftçi, mutluluktan iri kabaklarıyla konuştu, onları elleriye okşayarak sevdi.
Diyarbakır'da 44 yaşındaki Dilek Arslan Bal, katıldığı kına dönüşü uğradığı benzinlikte dezenfaktan ve ıslak mendil kullandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2025-2026 eğitim öğretim dönemi burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını duyurdu.
Samsun’un Bafra ilçesinde, eski kayınbiraderi Mustafa Özocak'ı (32) tabancayla vurarak öldüren Kemal Kılıç (38), jandarmaya teslim oldu.
Samsun'un Atakum ilçesinde, yaşadıkları evde 103 bin 308 sentetik hap ele geçirilen 5 şüpheli, gözaltına alındı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.
Esenyurt’ta vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan yaşlı bir kadının üzerinden yaklaşık 625 bin lira değerinde tam 67 adet çeyrek altın ve yüklü miktarda para ele geçirildi.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali, boğa güreşleriyle sona erdi. Şap hastalığı nedeniyle Ağustos ayında yapılamayan festival, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Rize’de iki gündür etkili olan yağmurun ardından yüksek kesimlere kar yağdı. Ovit Dağı ve Kaçkar yaylaları beyaza büründü.
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, meme kanserini yenen kadın sporcuların katılımıyla Moda Kürek Kulübü işbirliğinde kürek çekme etkinliği düzenledi.
Bartın'da 3 gündür etkili olan yağmurun ardından Bartın Irmağı'nın taşıdığı çamurlu su ile denizin rengi kahverengiye döndü.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir banka şubesine girip kurusıkı tabancayı gişe görevlisine doğrultarak yaklaşık 43 bin lirayı alıp kaçan K.Ö. (49), yakalanıp, gözaltına alındı.
Rize Deftardarlığı, 'kurumlar vergisi' rekortmenlerini paylaştı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde Ç.Ş.T.'yi (21) darbedip telefonunu gasbeden 6 arkadaşı gözaltına alındı.
Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Hakları Komitesi üyesi kız çocuklarına yönelik "Rol Model ve Kariyer Çalışması" düzenlendi.
Samsun’un Bafra ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Kemal Kılıç (38), boşandığı eşinin kardeşi Mustafa Özocak'ı (32) tabancayla vurarak öldürdü.
Rize'nin Çayeli ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bilim Festivali kapsamında kurulan stantları ziyaret etti. 2 günde 170 bin kişinin ziyaret ettiği festivale son gün itibarıyla 200 binin üzerinde katılım sağlanması bekleniyor.
