Borsa rekor seviyeyi gördü
31.01.2024 - 18:41Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,26 değer kazancıyla günü 8.496,66 puandan tamamlarken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 8.577,35 puana taşıdı.
- 0
- 0
- 3477
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,26 değer kazancıyla günü 8.496,66 puandan tamamlarken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 8.577,35 puana taşıdı.
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 13 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Düzce'nin Beyköy beldesinde toprak kayması sonucu kapanan köy grup yolunun yarın açılması planlanıyor.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
ÇAY PAKETİ KOLİSİ SATIN ALINACAKTIR
Samsun'un Alaçam ve Bafra ilçesinde bir gecede 2 otomobil çalan şüpheli yakalandı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi bugüne kadar 4 bin 500 öğrenciye ev sahipliği yaptı.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde restoranda yediği döneri beğenmeyip hesap ödemeden işletmeden ayrılan Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçeden 318 kilometre uzaklıktaki Erzurum'un Karaçoban Kaymakamlığı'na atandı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize’de yaşanan Belde Belediye Başkanlığı krizine açıklık getirerek, “Haberi olmayan birini aday göstermek mümkün mü?” dedi.
Afrikalı eşi Dienama Dembele ile Çayeli’ne yerleşen Ramazan Öztürk, rizetakip’e özel açıklamalarda bulundu. Öztürk, eşinin Rize’yi sevdiğini ve alışmaya başladığını ifade etti.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, ağız ve diş sağlığının uyku kalitesini etkilediğini, en az 2 dakika dişlerin fırçalanması gerektiğini bildirdi.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından Trendyol Süper Lig'de iç sahada en fazla puan toplayan ekip olan Çaykur Rizespor, aynı performansı deplasmanda sergileyemiyor.
Türkiye'nin "Saklı cennetleri" arasında gösterilen Artvin'in Borçka ilçesindeki Borçka Karagöl Tabiat Parkı karla birlikte güzel manzaralar oluşturdu.
Yılbaşı itibariyle tescil ettirilen plakalar için zorunlu olarak hayata geçirilen karekod uygulaması ile emniyet birimlerinin araç ve sürücü bilgilerine ulaşmasında kolaylık sağlanacak.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,50 değer kazanarak 8.471,70 puandan tamamladı.
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, bugün yer çekimsiz ortamdan etkilenen henüz işlevi keşfedilememiş genler ve bunların bağışıklık sistemiyle ilişkisini araştıran "MESSAGE" deneyine başladı.
Trabzon’da Tonya ilçesinin ardından ikinci kez Ortahisar ilçesinde yapılan GES sistemi Şubat ayından sonra enerji üretimine başlayacak.
Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, Ocak ayı içerisinde çıktığı 7 karşılaşmada 4 yenilgi aldı.
ABD’de yaşayan pilot Murat Ergün, uçağını havalimanına indirirken kule ile Karadeniz şivesi ile yaptığı konuşmanın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşınca bir anda meşhur oldu. Bu video sosyal medyada son dönemde büyük ilgi görmeye başladı.
Samsun'da devriye görevi yapan polis ekipleri, buldukları yaralı karabatağı hayvan hastanesine götürerek tedavi ettirdi.
