Çatı katındaki yatağın altından silah ve mühimmat çıktı
22.03.2024 - 14:45Samsun'un Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde düzenlenen operasyonda, bir evin çatı katındaki yatağın altında silah ve mühimmat bulundu.
- 0
- 0
- 3495
Samsun'un Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde düzenlenen operasyonda, bir evin çatı katındaki yatağın altında silah ve mühimmat bulundu.
Tokat Özel Halk Otobüsü’nde yıllardır güler yüzüyle hizmet veren Hacı Mehmet Acar, dualarıyla adeta yolculuğa bereket katan bir şoför olarak tanınıyor. Bütün yolcularını dualarla karşılayan Acar, güzel insanlar diyerek müşterilerini uğurluyor.
Koç Üniversitesi İş Bankası Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Önder Ergönül, antibiyotiklerin gereksiz kullanıldığında ciddi sorunlara yol açtığını, bu sorunların en başında direnç gelişmesinin geldiğini söyledi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan "Türkiye Yaşlı Profili Araştırması" verilerini paylaştı.
Rize'nin batı ilçelerindeki içme suyu sorununu çözmesi hedeflenen Varda İçme Suyu Projesi tamamlandı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,24 yükselişle 9.162,41 puandan başladı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) bu yıl dağıtacağı 248 milyon Euro hibe desteğinden Rize de faydalanmak istiyor.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, şehirdeki istihdamın yeterli düzeyde olmadığını belirterek, "Rize'nin asıl sorunu, ekmek sorunudur" dedi.
TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru TEI-TF6000 başarıyla ateşlendi.
Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. 2017’de banka promosyonu ödemesini başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki komisyon ödemelerini 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi." dedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Sağlık Bakanlığınca, İstanbul'da düzenlenen '14 Mart Tıp Bayramı' kutlamaları kapsamında Rize'de 'yılın doktoru' ve 'yılın sağlık çalışanı' seçilenlere, ödülleri takdim edildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istediklerini belirterek, "Bunun için salonlara ve spor tesislerine gelmelerini istiyoruz." dedi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu(EPDK), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, taşınma söz konusu olsun ya da olmasın elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyeceğini bildirdi.
Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında, kırmızı ışık ihlali sebebiyle, bir tırın yolcu minibüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
Trabzon'da çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 13 yıl önce pastane açan Sevgi Uzuncan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği ile işletme sayısını üçe çıkartarak 19'u kadın 22 kişiye iş imkanı sağladı.
Samsun'da tanker ile otomobilin çarptığı kazada 1 kişi yakalandı.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi, yol kenarında kaldırımda park halinde bulunan aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. 44 yaşındaki Adem Y., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları için gözler ÖSYM'deydi. 2024 MSÜ sınav sonuçları erişime açıldı. Adaylar sonuçlarını ÖSYM AİS üzerinden sorgulayabilecek. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
