Trabzon'da gün batımı görülmeye değer manzaralar oluşturdu
23.07.2025 - 09:10Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, gün batımıyla gökyüzünde oluşan kızıllık etkileyici manzaralar sundu.
- 0
- 0
- 847
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, gün batımıyla gökyüzünde oluşan kızıllık etkileyici manzaralar sundu.
Kamu Başdenetçisi Mehmet Akarca, “Vatandaşla idare arasında biz bir dostluk köprüsü oluşturuyoruz.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde kayıp olarak aranan iki kuzenin otomobili Kelkit çayı kenarında bulundu. Ekipler kayıp 2 kuzen için arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yağmur suyu hattından denize kentsel atık su deşarj ettiği belirlenen Yalova Belediye Başkanlığı'na 1 milyon 337 bin 354 TL para cezası uyguladı.
Çorum'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar oluştu.
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çıkan anız yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek yaklaşık 200 dönümlük alanda zarara neden oldu.
Çorum Belediyesi ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile imzaladığı proje kapsamında, atık sulardan arıtılan suların, tarımsal sulama başta olmak üzere farklı alanlarda yeniden kullanımı hedefleniyor.
Karadeniz Bölgesi’nin doğasını, kültürünü, sporunu dünya ile buluşturarak turizm potansiyeli oluşturmayı hedefleyen Karadeniz Spor Turizmi Birliği Derneği (Karadeniz STB) Samsun’da kuruldu.
Yunus Emre Enstitüsünün (YEE) kültürel diplomasi çalışmaları kapsamında yürüttüğü "Tercihim Türkçe" projesiyle bir ülkede daha Türkçe "seçmeli yabancı dil" olarak müfredata girdi.
Bolu Belediyesi, Sakarya’nın Geyve ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alınması için 1 itfaiye aracı, 1 tanker ve 4 personelle destek veriyor.
İstanbul Başakşehir'de konutlara yakın bir çalılık alanda yangın çıktı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde, Karamurat Gölü’nde alabora olan bottan suya düşüp hayatını kaybeden Furkan Özdemir (18), toprağa verildi.
Bandırma Belediyesi, tarımsal üretimi ve yerel çiftçiyi destekleme çalışmaları kapsamında örnek bir projeye daha imza attı.
Nesine 3. Lig'de yer alan Rize temsilcisi Smart Holding Çayelispor, sponsorluk anlaşmasının sona ermesiyle yeni sezonda Çayelispor adıyla mücadele edecek.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Galer Düzü Yaylası'nda fotoğraf çekilmek isterken kar kütlesinin altında kalan bir kadın hayatını kaybetti.
Samsun'un Canik ilçesinde kardeşini öldürüp cezaevinden çıktıktan 5 yıl sonra da boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldüren kocanın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Galer Düzü yaylasında meydana gelen olayda bir kişinin kar kütlesinin üzerinde yürüdüğü sırada kopan kar yığını altında kaldı.
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Delice ilçesinde şehit ailesini ziyaret etti, köy sakinleriyle buluştu ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kereste fabrikasında bir makinede çıkan yangın paniğe yol açtı.
