Yangında ev kullanılamaz hale geldi
01.01.2025 - 14:11Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yangın çıkan evde yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
- 0
- 0
- 1030
Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yangın çıkan evde yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
Trafik cezaları, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenen yeniden değerleme oranına göre, yeni yılda yüzde 43,93 zamlı uygulanacak.
Yılbaşını Batum, Gürcistan’da geçiren vatandaşlar dönüş yolunda Sarp Sınır Kapısı’nda uzun kuyruklar oluşturdu.
2024 yılında yatırım araçları arasında en fazla kazandıran yüzde 53,16 ile cumhuriyet altını olurken, altının gram fiyatı yüzde 51,63, BIST 100 endeksi yüzde 31,60, dolar/TL yüzde 19,63 ve avro/TL yüzde 12,51 artış gösterdi.
Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, 2025 yılının tüm dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde yağışın ardından oluşan heyelan nedeniyle bir mahalle yolu ulaşıma kapatıldı.
Yeni yıla girmeye sayılı saatler kala İstanbul'un en işlek caddesi Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde adım atacak yer kalmadı. Polis ekiplerinin bölgedeki yoğun güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.
Dünya genelinde 2024 yılında meydana gelen en ölümcül 10 uçak kazasında 282 kişi hayatını kaybetti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yılla beraber bizim de bir müjdemiz olacak engelli bireylerimize yönelik. 1830 engelli vatandaşımızın EKPSS üzerinden kamuda istihdamını sağlayacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüşerek, yeni yıllarını kutladı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde görev yapan gassallar, dijital platformda yayınlanan diziden etkilendiklerini, dizideki hikayeleri her gün yaşadıklarını belirtti.
Antalya’da bir şahıs üst geçit altında otların arasında ölü olarak bulundu. Şahsın yaklaşık 10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yılın son günü erik ağacı ikinci kez çiçek açtı.
Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede hayata geçirdikleri 'Sıfır Atık' projeleriyle 2024 yılında bin 850 ton atık kâğıt topladıklarını ve 33 bin 668 ağacı kesilmekten kurtardıklarını ifade etti.
Türkiye'de kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da oteller yılbaşı hazırlıklarını tamamlarken, kayak pistleri doldu taştı. Yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Uludağ'da doluluk oranı otellerde yüzde 90'lara ulaştı.
“Üreticimizden Alıyoruz, Halkımızla Buluşturuyoruz Projesi” kapsamında Bodrum mandalin dağıtımı Bodrum Belediye Meydanı'nda devam etti.
Türkiye İş Bankası, genel müdürlük binası ve operasyon merkezlerinin enerji ihtiyacını yenilenebilir kaynaklardan karşılamaya yönelik öz tüketim amaçlı ilk güneş enerji santralini (GES) hayata geçirdi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, kentte yılbaşında 6 bin 277 güvenlik personelinin görev alacağını bildirdi.
Ordu Valisi Muammer Erol başkanlığında Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Çorum'da "Gençlik Politika Belgesi Vizyon Çalıştayı" yapıldığı bildirildi.
