Trabzon, Ordu ve Giresun'da fındık hasadına başlandı
12.08.2023 - 19:45Trabzon, Ordu ve Giresun'da üreticiler fındık hasadına başladı.
- 0
- 0
- 2274
Trabzon, Ordu ve Giresun'da üreticiler fındık hasadına başladı.
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulundu.
Çaykur Rizespor deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
BORÇKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Fatma Duman, 35 yıl önce nadir hastalıklardan biri olan 'Skleroderma' hastalığına yakalandı. Gittiği bir çok hastanede tedavisinin mümkün olmadığını ileri sürerek 5-6 ay ömür biçen doktorları hayatını kaybetti ama Fatma Duman 35 yıldır yaşamını sürdürüyor.
Trabzon'un ilk ve tek coğrafi işaretli fındığı olan ve ismini üretildiği Arsin ilçesinden alan Arşin Foşa Fındığı'nın hasadı bugün düzenlenen törenle başladı.
Trabzon'da denizde boğulma tehlikesi geçiren kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Orta Karadeniz'de, Türkiye'nin önemli tarım ürünleri arasında ilk sırada bulunan fındığın hasadına başlandı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen toplantıda eğitim yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
TRABZON ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI
Tarihi ve doğal güzellikleriyle Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Trabzon'a 7 ayda gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 43 arttı.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde otomobil, yolun karşı tarafına geçmek isteyen Aslı Mines'e çarpıp altına aldı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan talihsiz kız çocuğu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Ticaret Bakanlığı, temmuz ayı itibarıyla 940 parti ürünün denetlendiğini ve ürünleri güvensiz bulunan üreticiler ile ithalatçılara toplam 4,1 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan Örümcek Ormanları’ndaki Çağlayandibi Şelalesi mevsim normalleri üzerinde devam eden sıcak yaz aylarında serinlemek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.
Eylül ayı ortalarında başlayacak olan yüksek öğretim yeni döneminde üniversiteyi Trabzon’da okuyacak öğrencilerin aşırı kira artışı nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Trabzon halkının depremzedelere gösterdiği duyarlılığı üniversite öğrencilerine de göstermelerini istedi.
Rize'de dün gece saatlerinde bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı, 2 kişi de aranıyor.
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ-AÇIK ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize'de dün gece saatlerinde meydana gelen silahlı olayda bir kişi hayatını kaybetti.
Konya'da kan donduran bir olay yaşandı. Görenler hayrete düştü. Konya'nın Meram ilçesinde yaşayan Songül Ö., sabahın erken saatlerinde yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Songül Ö., kısa bir süre sonra intihardan vazgeçmek için kedisinin yanına getirilmesi istedi.
