Yaralı yavru karaca koruma altında
16.03.2023 - 15:46Rize'de yol kenarında yaralı olarak bulunan yavru karaca koruma altına alındı.
- 0
- 0
- 1201
Rize'de yol kenarında yaralı olarak bulunan yavru karaca koruma altına alındı.
14 Mart itibariyle başlayan Milletvekili aday adaylık süreci 22 Mart'a kadar devam edecek.
Ticaret Bakanlığına geçen yıl ulaşan tüketici şikayetlerinde ilk sırayı internet alışverişleri olarak da bilinen "mesafeli sözleşmeler" alırken bunu "ayıplı mal ve hizmetler" izledi.
Giresun'un Görele ilçesindeki Şehit Uğur Hancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AB Erasmus Projesi'ni tamamlayarak yurda döndü.
Dün gece Artvin’in Hopa ilçesinde iki farklı noktada meydana gelen heyelan sonucu yamaçtan düşen kayalar tır parkında bulunan konteynır ve araçlara zarar verdi. Tünel üzerinde meydana gelen ikinci heyelanda ise karayolunu kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı.
Türk Kızılay mobil sağlık ekipleri, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kırsal bölgelere sağlık hizmeti ulaştırıyor.
Olağanüstü genel kurul öncesi bordo-mavili kulübün toplam net borcunun 2 milyar 835 milyon 909 bin TL olduğu Denetleme Kurulu tarafından açıklandı.
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Trabzon'da yurtlara yerleştirilen afetzedelere, badminton ve voleybol eğitimi veriliyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde hizmet veren ''3 Tesla MR'' cihazına yapay zeka tabanlı güncelleme yapıldı.
28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde MHP Rize'de ittifak dolayısıyla aday çıkartmayacağı söylentilerine rağmen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'ın Rize milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.
İçişleri Bakanı Soylu, bölgede yaşanan sel felaketi sebebiyle Adıyaman'da 2, Şanlıurfa'da 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Trabzon Büyükşehir Belediyesi, depremden en fazla etkilenen noktalar arasında yer alan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 bin konteynerlik bir çadır kent kuruyor.
Rize'nin Pazar ilçesinde ikamet eden 55 yaşındaki Lokman Biber, emekli olduktan sonra genç yaşlarında hobi olarak ilgilendiği müzik enstrümanı yapma işini mesleği haline getirdi.
İçişleri Bakanı Soylu, bölgede etkili olan sel nedeniyle Şanlıurfa'da 12, Adıyaman'da 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2023 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 arttı.
Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 127,56, aylık yüzde 6,58 arttı.
Ak Parti’nin kalesi olan Rize’de CHP’de şu ana kadar 4 aday adayı başvuru yaptı.
