Tokat'ta vahşet; 3 yavru köpek birbirlerine iple bağlanarak boğulmuş halde bulundu
27.09.2025 - 10:43Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Karaşeyh köyünde, bir evin bahçesinde ip ile birbirine bağlanmış ve boğulmuş halde 3 yavru köpek bulundu.
- 0
- 0
- 1080
Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Karaşeyh köyünde, bir evin bahçesinde ip ile birbirine bağlanmış ve boğulmuş halde 3 yavru köpek bulundu.
Kastamon'nun Tosya ilçesinde otomobilin traktörün römorkuna çarptığı kazada Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ikinci sınıf öğrencisi İsmail Tokaç (20) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Bartın'ın Ulus ilçesinde ormanda bozayıyı vuran 2 kaçak avcıya toplam 170 bin TL idari para cezası kesildi.
Amasya'da TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Ultra dağ maratonu UTMB Dünya Serisi'nin Türkiye'deki ilk ayağı "Kaçkar by UTMB", Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla Rize'de start aldı.
Bolu Kartalkaya'da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin Danıştay 1. Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda görevli 9 personel hakkında soruşturma izni verdi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı "Hür ve Bağımsız Filistin İçin Yürüyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.
Samsun’un Atakum ilçesinde L.B., (29), annesiyle gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği M.G’yi (43), 2 arkadaşı ile birlikte otomobille ormana kaçırarak darbetti.
Bartın’ın Amasra ilçesinde deniz yüzeyinde görülen plastik ve evsel atıklar kirliliğe neden oldu.
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat – Sivas il sınırında yer alan Çamlıbel Tüneli’nin yapımı ihalesinin tamamlandığını açıkladı.
Zonguldak'ta maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Orhan Maskar (44), Bartın'da son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde N.A.'nın (41) temizlik için yardıma çağırdığı karşı komşusu H.K. (34), evdeki ziynet eşyalarını çaldı. Gözaltına alınan H.K.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Giresun’un Espiye ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "ABD ziyaretinde 8’den fazla iş dünyasında toplantı gerçekleştirdik. Benim gördüğüm ABD iş dünyası Türkiye ile çalışmaya çok sıcak bakıyor. Yeni dönemden umutluyuz. Yatırım ve ticaret alanında da bir sıçramanın başındayız. Üç yıldır bu toplantılara iştirak ediyorum en pozitif etkileşimin olduğu toplantı bu hafta oldu. Siyasi ilişkilerin iyi olmasından iş dünyası da iyi pozitif etkileniyor" dedi.
Samsun’un İlkadım ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapan şahıs, polis tarafından yakalandı.
Samsun’da okul kantin ve yemekhanelerinde denetim gerçekleştirildi.
Gülbahar Hatun Anaokulu tarafından organize edilen seminerde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yasin Yıldız, çocukları bağımlılıklardan korumada ailenin kritik rolünü anlattı.
Rize’de geçtiğimiz hafta sonu etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında Fırtına Vadisi’nde etkili olan sel ve heyelanların ardından Fırtına Deresi’nin kıyısındaki bungalovlar ve tiny hause şeklindeki yapılar tek tek kaldırılmaya başlandı.
Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki "yer altı sarayı" Karaca Mağarası, yılbaşından bu yana 110 bin ziyaretçiyi ağırladı. Milyonlarca yılda oluşan sarkıt ve dikitlerle görsel bir şölen sunan mağara, aynı zamanda solunum yolu hastalıklarına iyi gelen havasıyla da dikkat çekiyor.
Erzincan’ın Kemah ilçesine bağlı Ayranpınar köyü sakinleri, peynirlerini soğuk hava deposu olarak köylerinde bulunan buz mağaralarında muhafaza ediyorlar.
