Rize İl Sağlık Müdürü Demiral'dan Ardeşen Sağlık Tesislerine Ziyaret
21.08.2025 - 15:42Rize İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral, bir dizi temas ve inceleme programı kapsamında Ardeşen ilçesindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.
- 1
- 1
- 2087
Rize İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral, bir dizi temas ve inceleme programı kapsamında Ardeşen ilçesindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere geldiği Rize'de, eğitim ve öğretim alanındaki gelişmeleri yakından inceledi.
Giresun'da 5 yıl önce yaşanan selde camisi yıkılan minare, görüntüsüyle dikkati çekiyor.
Giresun'da, Hastalıktan Ari İşletmeler için Sağlık Sertifikası verilen üç hayvancılık işletmesine destek sağlandı.
Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa turizminde öne çıkan illerinden Trabzon'da, son yıllarda farklı ülkelerden kente düzenlenen direkt uçak seferleri ve çeşitli organizasyonlarla turist çeşitliliğinin artırılması amaçlanıyor.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Roma döneminde askeri karargah olarak kullanılan Satala Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında bulunan mezarlarda 9 kadın, 4 erkek ve 3 çocuk iskeleti olduğu belirlendi.
Bolu’nun Mengen ilçesinde dün çıkan ve 8,5 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürüyor.
Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden Astoria Grande adlı kruvaziyer, saat 11.00'de Samsun Limanı’na demir attı.
Ordu'da ahşap gemi ustalığı yapan Nedim Kaplan (83), yıllar içinde yüzlerce tekne ve gemi yaparak denize indirdiğini belirterek, “Şu an çırak yetişmiyor, meslek yok oluyor. Öğrenmek isteyene bu işi öğretirim” dedi.
Giresun'da, Hastalıktan Ari İşletmeler için Sağlık Sertifikası verilen üç hayvancılık işletmesine destek sağlandı.
Van’ın Tuşba ilçesinde çiftçilik yapan Faysal Gül isimli üretici, İran’dan getirip dikimini gerçekleştirdiği sarı karpuzun hasadını yaptı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla Arasta Bayburt projesinin açılışı gerçekleştirilerek, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli projelerin imza töreni yapıldı. Törende, toplam 55 milyon 140 bin TL bütçeyle ’Arasta Bayburt’ projesi başta olmak üzere 8 proje hayata geçirilirken, projeler Bayburt’un ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak.
Ordu’nun sahil kesimlerinde hasadı tamamlanan fındıkların kurutma ve seçme işlemleri sürüyor.
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda önemli mesafeler alındığını söyledi.
Tokat'ta, merkez üssü Sulusaray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar sokakları çıkarken, ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi kantininde, boşanma aşamasındaki eşini tabancayla vuran Zeki A., kadının yanında bulunan arkadaşını da yaraladı.
Ordu Üniversitesi (ODÜ), uluslararası eğitim standartlarını yakalama yolunda önemli bir başarıya daha imza atarak Mavi Diploma (Diploma Supplement) verme hakkı kazandı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Tuana Nur Yıldız (23), dil eğitimi sırasında internetten tanıştığı Güney Koreli Kyungsu Kang (25) ile evlendi.
Rize'den İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan bir otomobil, Samsun'un Terme ilçesinde park halindeki bir TIR'a çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
Samsu’da balıkçılar, 1 Eylül’de başlayacak balık avı sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.
