Artvin'de ilkokul öğrencilerinin kaleme aldığı hikaye kitapları LÖSEV yararına satışa sunuldu
17.06.2025 - 18:23Artvin'in Arhavi ilçesinde ilkokul öğrencileri, "Okuyan Artvin Projesi" kapsamında yazdıkları hikaye kitaplarını tanıttı.
- 0
- 0
- 1529
Artvin'in Arhavi ilçesinde ilkokul öğrencileri, "Okuyan Artvin Projesi" kapsamında yazdıkları hikaye kitaplarını tanıttı.
Ordu'da çevre düzenlemesi ve restorasyon çalışmalarının ardından turizme açılan 2 bin 500 yıllık Ünye Kalesi'ni son 14 günde 35 bin kişi ziyaret etti.
Samsun Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde matematik eğitiminde farkındalık oluşturan ‘Hayatın İçindeki Matematik Projesi’ öğrencilerin katılımıyla sürüyor.
Tokat Belediyesi, Güneşli Mahallesi’nde başlattığı parke yol, kaldırım, bordür ve kaldırım parke çalışmalarında sona yaklaştı.
Amasya’da bir güneş enerji santraline ait 400 metre elektrik kablosu çalan A.A. (43) tutuklandı.
Rize'de bir dönem İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Atilla Karahasanoğlu hayatını kaybetti.
Bolu Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 186’ncı yıl dönümünde, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki göle girip Türk bayrağı ve 'Jandarmamızın 186’ncı Yılı Kutlu Olsun' yazılı pankart açtı.
Samsun'da makyözlüğü bırakıp, sanayi sitesinde akü bakım ve tamiri yapan Aybüke Bayrak (28), "2 yıldır bu işi yapıyorum. İlk başta herkesin çok tuhafına gitti. Ama sonra bana alıştılar. Artık beni 'Aybüke usta' olarak biliyorlar" dedi.
Giresun'da serinlemek için babası Celal Derme (30) ile girdiği denizde akıntıya kapılarak kaybolan Toprak Derme (10) için arama çalışmaları 2'nci günde de devam ediyor.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulunarak projenin son durumu hakkında önemli bilgiler verdi.
Bartın merkezli 2 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa'da LGS'nin ilk oturumuna giren öğrencilere yanlış kitapçık dağıtıldı.
Erzincan Ballı Barajında geri sayım başladı. Gövde dolgusu ve dolusavak imalatlarının devam ettiği projede yüzde 82 fiziki gerçekleşme oranı aşılırken DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, projeyi bitirmek için adeta zamanla yarıştıklarını söyledi. Barajda, 2026’nın ikinci yarısında su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.
Trabzon'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "1. Kültür ve Sanat Festivali" gerçekleştirildi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, kentte serinlemek için babası Celal Derme ile girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirip, kaybolan Toprak Derme için sürdürülen arama çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Proje Yürütücüsü Murat Mengüloğlu, “Toprak ve su kaynakları sınırsız değil. Dolayısıyla tarım topraklarını korumak, milli güvenlik meselesi. Avrupa'da her yıl Berlin büyüklüğünde bir tarım arazisi yok oluyor. Ülkemizde ise Hollanda büyüklüğünde bir tarım arazisi yok oldu” dedi.
Bolu Belediye Meclisi'nde alınan kararla özel halk otobüsü öğrenci bilet ücretlerine zam yapılmasını üniversite öğrencileri protesto etti.
Trabzonspor’un forma tanıtım filminde Ahmet Minguzzi’yi canlandıran Eymen Yücel, yönetici Gözde Atasoy ile birlikte Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi’yi evinde ziyaret etti.
Artvin Sağlık Müdürü Gürol Köroğlu'nun babası Merdanali Köroğlu'nun cenazesi, Artvin'de toprağa verildi.
Giresun’da olumsuz hava koşulları sebebiyle bugün denize girmek yasaklandı.
