Samsun’da huzurevinde yangın; 85 kişi tahliye edildi
15.04.2025 - 18:49Samsu'da Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı.
- 0
- 0
- 3816
Samsu'da Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde, akademisyen Doç. Dr. Kemal Sağlam, sargı bezleriyle sarılı kostüm giyerek yaralı bir Filistinliyi canlandırıp, Gazze'de yaşananları streç filmden oluşturduğu tuvale resmetti.
Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, zirai dona ilişkin, "Ordu, Giresun, Erbaa, Niksar gibi bölgelerde de durum vahim.
Babasına şiddet uyguladığı anları sosyal medyadan paylaşan ’Sansar Salvo’ lakabıyla tanınan rapçi Ekin Can Arslan, ’basit yaralama’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamalarını Rize'de yapacağını duyurarak, etkinliklerde Çaykur işçilerinin sorunlarına öncelik vereceğini ve Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekeceğini açıkladı
Rize nüfusu içinde, doğum yeri bu şehir olanların oranı yüzde 77,9 olarak hesaplandı.
KARADENİZ'de fındık bahçelerinde yapraklarını yiyip, suyunu emdiği bitkilerin kökünü kurutan 'kahverengi kokarca' adlı böcek türüyle mücadele sürerken, hava sıcaklıklarının düşmesiyle yaşanan zirai don üreticiyi tedirgin ediyor.
Rize’de 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında kutlanacak 49. Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle başlıyor.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde sabah saatlerinde denize giren 37 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev alacak din görevlilerine yönelik 3'ncü Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim açılış programı düzenlendi.
Zonguldak’ta, dişi kırılan kediye 1,4 gram altından diş yapıldı.
Trabzon merkezli 23 ilde polis ekipleri tarafından düzenlenen yasa dışı bahis ve nitelikli dolandırıcılık operasyonunda, 82 şüpheli gözaltına alındı.
PENÇE- Kilit Operasyon bölgesine gönüllü olarak giden ve burada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan Pratisyen Hekim Koray Arslan’ın (33) annesi Gülbahar Arslan (57), “Subay olmayı çok istiyordu ama liseyi bitirip harp okuluna geçince, o dönem FETÖ'cü askerler tarafından baskı yapıldı.
Artvin’de meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kayalar kara yoluna düştü.
Ordu'da fındık kabuğundan aktif karbon üretecek tesisin kurulumuna başlanıldı.
Samsun’un Atakum ilçesinde kendisini çağıran ev sahibinden önce adrese gidip kapıyı açtıktan sonra buradaki 20 bin 300 lirayı çalan çilingir M.T.U. (41), gözaltına alındı.
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, 15 Nisan 2025 günü itibariyle tüm denizlerde gırgır ve trol ağları ile avcılık için genel av yasağının başladığı duyurdu.
İÇişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i en iyi tanıyanlardan biri olduğunu belirterek, “Beraber 10 yıl görev yaptık.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, son günlerde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklardan kaynaklı çay tarımında yaşanan zirai don tehlikesi için harekete geçildiğini bildirdi.
Beslenmenin kalp sağlığını korumanın en temel ve etkili yollarından biri olduğuna dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Okşen, "Ne yediğimiz, kalp-damar sistemimizin nasıl çalışacağını doğrudan etkiler.
