Jandarma hayvanlar için yol kenarlarına mama bıraktı
22.02.2025 - 17:59Espiye ilçesinde jandarma ekipleri hayvanlar için bazı noktalara mama bıraktı.
- 0
- 0
- 2042
Espiye ilçesinde jandarma ekipleri hayvanlar için bazı noktalara mama bıraktı.
Kar yağışının etkili olduğu Karabük'te belediye ekipleri, yolların açık kalması ve vatandaşların güvenliği için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Dünyanın en prestijli gıda fuarlarından biri olan Gulfood, bu yıl da gıda ve içecek sektörünün öncü markalarını, profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye’nin önde gelen çay markalarından Efor Çay, fuardaki yerini alarak yeni markası Whitebird Coffee & Roastery’yi dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıttı.
43 köy ve mahalle yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığı Rize'de hayatını kaybeden 88 yaşındaki kadının tabutu iş makinesinin kepçesiyle taşınarak cenaze nakil aracına yerleştirildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde zabıta tarafından yapılan denetimlerde, iki zincir marketin birer şubesi, son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı gerekçesiyle 3 günlüğüne mühürlendi.
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ hafta sonu doldu taştı. Zirvede kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken kayak tutkunları pistlere akın etti.
Gaziantep'te bu yıl Antep fıstığı rekoltesi yüksek olmasına rağmen fiyatlar düşmedi.
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 31 yaşındaki adam, karlar içinde hareketsiz halde bulundu. Yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Karadeniz'de 5 dakikada oluşan 7 ayrı hortum oluştu. Kısa bir süre sonra kaybolan hortumların oluştuğu ve kaybolduğu anlar kamera görüntülerine yansıdı
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu, memleketi Çorum'un Bayat ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'da trafikte tartıştığı polis memuru Abdullah E. (40) ile annesi Dürdane E.'nin (72) üzerine minibüs sürdüğü iddiasıyla Gökhan S. (50) hakkında iddianame hazırlandı.
Anadolu’da ilk olarak Samsun’da 1956 yılında kurulan Adeka İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yangınla ilgili eksiklikleri nedeniyle mühürlendi.
MEB’den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren önemli bir adım daha geldi. MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği değişti.
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, FETÖ'nün finansal yapılanması kapsamında bir döner zincirine yönelik yürütülen soruşturmada, başta bankacılık olmak üzere veri tabanında yer alan bilgileri kullanarak söz konusu şirketin tüm finansal hareketlerini izledi.
Maneviyat, huzur ve bereket ayı Ramazan’a sayılı günler kala, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Halit Çalış önemli hatırlatmalarda bulundu.
Rize’nin Pazar ilçesinde eşinin arayıp ulaşamadığı adam evinde ölü bulundu.
Rize'de kar yağışıyla birlikte kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bir iş yerine çarpıp, durabildi. O esnada yolda yürüyen bir vatandaş ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir sürücü, sitenin çöken istinat duvarının altında kalmaktan şans eseri saniyelerle kurtuldu.
Yaşamını sürdürdüğü İzmir'de 76 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi emekli başkomiser Ali Şencan, memleketi Samsun'un Havza ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ordu Valiliği, bugün akşam saatlerinden itibaren görülebilecek "meteorolojik izoterm" nedeniyle hava sıcaklığının sahil kesiminde sıfırın altında 7, yüksek kesimlerde ise sıfırın altında 24 dereceyi bulabileceğini duyurdu.
