Zonguldak'ta 4 kaçak ocak imha edildi
28.07.2025 - 13:05Zonguldak'ta polis ve jandarma tarafından tespit edilen 4 kaçak kömür ocağı, patlayıcı madde kullanılarak imha edildi.
- 0
- 0
- 4497
Zonguldak'ta polis ve jandarma tarafından tespit edilen 4 kaçak kömür ocağı, patlayıcı madde kullanılarak imha edildi.
Dirsek hastalıklarında tercih edilen artroskopik cerrahiden bahseden Opr. Dr. Barış Özgürol, "Dirsek karmaşık bir eklem olup, genellikle yaralanmalar, aşırı kullanım, yaşlanma, iltihaplanma ve genetik faktörler gibi birçok nedenden etkilenebilir.
Çorum'un İskilip ilçesinde düşerek yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Doğu Karadeniz’de son günlerde artan nem oranıyla sıcaktan bunalanlar, soluğu yüksek rakımlı yaylalarda almaya başladı.
Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen yem bitkileriyle ilgili saha çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Sahip olduğu 61 coğrafi işaretli ürünler ile ülkemizde son yıllarda gastronomi noktasında dikkatleri üzerine çeken Erzurum'da, Un Helvası'da artık tescilli ürünler arasında girdi.
Tokat'tan Rize'ye namağlup dönen yıldız kızlar il karması voleybol takımı, Bartın'da gerçekleşecek yarı finallere hazırlanıyor.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Milli Görüş ruhu iktidara gelsin, bir yıl içinde Türkiye ödemeler dengesini planlar, iki yıl içinde denk bütçesini yapar, üç yıl içinde Türkiye dış borçların tamamını kapatır." dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 22-27 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’de meydana gelen orman yangınlarıyla alakalı gözaltına alınan 7 kişiden 3’ünün tutuklandığını açıkladı.
Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, yaz kampı için Erzurum’u tercih eden Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Alagöz Holding Iğdır FK ve KCT 1461 Trabzon FK takımlarını ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.
Samsun'da kahvaltı yapmak için aracındaki sandığı açınca içindeki tüpgazın parlaması sonucu alevler içinde kalarak yaralanan tır sürücüsü hastanelik oldu.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde vatani görevi yaparken, yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede şehit olan Er Semih Erdoğan’ın (29) cenazesi memleketi Giresun’un Bulancak ilçesinde toprağa verildi.
Samsun ’un Vezirköprü ilçesinde, polis ekipleri ayçiçeği ekili tarlada 5 bin 230 kök kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Uzmanlar, adayların sonradan pişman olmamaları için üniversite tercihini yalnızca sınav puanına göre değil, bireysel farkındalık, ilgi alanları ve çevresel etkenleri göz önünde bulundurarak yapmaları gerektiğini vurguluyor.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan psikolog Selçuk Kaymak, öğrencilik yıllarında tadından etkilendiği tıbbi ve aromatik bitkilerden yaban mersini (mavi yemiş) yetiştirmeye başladı.
Bursa'nın Gürsu ile Kestel ilçeleri arasındaki bölgede, Uşak'ın Sivaslı ve Mersin'in Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Çorum'da pazar esnafı arasında yer anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Şüphelilere çelik yelek giydirildiği görüldü.
