9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı
25.09.2024 - 12:58Samsun'un Bafra ilçesinde 9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.
- 0
- 0
- 2158
Samsun'un Bafra ilçesinde 9 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Trabzon'un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde 20 Eylül'de meydana gelen taşkın ve heyelanların verdiği hasarın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, sezonun başında takımın elde ettiği başarılı sonuçların ardından üst üste yaşanan olumsuz skorlar ardından ulusal basının yıpratma, itibarsızlaştırma eleştirilerine maruz kaldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi tarafından dönem bir öğrencileri için Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda 2024-2025 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi.
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, son dönemde artan mantar zehirlenmelerine dikkati çekerek, vatandaşları uyardı.
Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 84 şüpheli gözaltına alındı, 25'i tutuklandı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde ambulansla çarpışan hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.
Samsun'un Havza ilçesinde bir evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Rize Barosu Başkan Adayı Av. Ali Rıza Sancaktutan, meslektaşlarının sürece daha aktif katılımını hedefleyen bir yönetim anlayışı benimsediklerini açıkladı.
Spor Yorumcusu Osman Öksüz, Çaykur Rizespor’un transfer komitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Soğuk havaların etkili olmaya başlamasıyla görülme sıklığı artan gripten (influenza) eylül ve ekim aylarında yaptırılacak aşıyla yaklaşık 6-8 boyunca etkin şekilde korunabilmenin mümkün olduğu belirtildi.
ABD, Çin, İngiltere ve Avustralya'dan araştırmacılar, depresyonun genç ve yetişkinlerin beyinlerinde farklı etkilere sahip olduğunu tespit etti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mukaddes Kalyoncu, "Çocuklar tüketeceği sıvıyı sabahtan itibaren belli saatlere kadar tüketsin, daha sonra tüketmesini istemiyoruz" dedi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Amasya İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından personel ve işçi servis araçları ve şoförlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Rize'de İŞKUR ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle, İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında, merkez ve ilçelerde 110 kişi istihdam edilecek.
Rize'de İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, temizlik hizmetleri için merkez ve ilçelerde 230 kişi Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında istihdam edilecek.
Memişoğlu "Türkiye sağlık anlamında çok ulaşılabilir bir sisteme sahip. İnsanlara hastalanmamayı öğretmeliyiz. Sadece tedaviyle değil, insanların spor yapması, sağlıklı beslenmesi ve kötü bağımlılıklardan uzak durması da bizim sorumluluğumuzda" dedi.
Kastamonu'da devrilen tomruk yüklü tırın sürücüsü yaralandı.
