Bariyere çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı
18.06.2024 - 20:33Karabük'te bariyere çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 3526
Karabük'te bariyere çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.
Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, otomobilin park halindeki hafif ticari araca çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde alışverişin yoğunlaştığı sektörlere yönelik denetim gerçekleştirdi.
ABD'nin Massachusetts eyaletinde, 1 Mart'ta Eyüpsultan'da meydana gelen ölümlü trafik kazasının şüphelisi olarak yargılanmasına başlanan Eylem Tok'un tutukluluk halinin devamına karar verilerek, duruşma 27 Haziran'a ertelendi.
Amasya'da, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) hibe desteğinden yararlanarak kültür mantarı üretim tesisi kuran İbrahim Küçük, ayda yaklaşık 10 ton üretim yapıyor.
Rize, son yıllarda gelişen ekonomisi ve artan nüfusu ile alışveriş merkezlerinin de artmasına sebep oldu. Şehirde şu anda faal olan üç büyük alışveriş merkezi bulunmakta.
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünce Of ilçesinde 25 hektar alanda yetiştirilen 3 milyon 500 bin fidan ve çiçek, yıl sonuna kadar belirli aralıklarla toprakla buluşturulacak.
Çorum'un Bayat ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Rizeli yine kıvrak zekasını konuşturdu, kıyma yaptıracak kasap bulamayınca matkaptan kendi kıyma makinesini yaptı.
Rize'nin İkizdere ilçesinde iki kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Giresun'un Espiye ilçesinde jandarma trafik ekipleri denetimlerde vatandaşlara çikolata ikram etti.
Amasya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Rize’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve 2 oğlu toprağa verildi.
Kastamonu'da hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde ailesiyle girdiği denizde gözden kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor.
A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) ilk maçını yarın Gürcistan ile yapacak.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, yaz döneminde Antalya, Muğla ve İzmir başta olmak üzere turizm beldelerinde yoğun kullanılan işletmelere yönelik denetimlerini sıkılaştıracak.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 2 gününde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Ziraat Fakültesinde bulunan "böcek müzesi"nde binden fazla böcek türü yer alıyor.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
