Rize'de fiyat etiketi denetimi gerçekleştirildi
04.01.2024 - 16:40Rize'de, Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak itibariyle yürürlüğe giren fiyat etiketi yönetmeliğine ilişkin denetimler gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 2547
Rize'de, Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak itibariyle yürürlüğe giren fiyat etiketi yönetmeliğine ilişkin denetimler gerçekleştirildi.
Kocaeli Üniversitesi ile Çin'deki partnerler ortaklığında hazırlanan proje kapsamında geliştirilen antikorla ilişkili iki molekülün, Kovid-19 etkeni SARS-CoV-2 ve mevsimsel koronavirüslere karşı etkin olduğu belirlendi.
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den 2023'te 1 milyar 375 milyon 192 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 'Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler' konulu panel düzenlendi.
Artvin'in Borçka ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki İsmail Şimşek'in emekli olduktan sonra hobi amacıyla yapmaya başladığı değirmen ve değirmen taşları talep görüyor.
Türk otomotiv endüstrisi, 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 13 artışla 35 milyar dolar dış satım rakamına ulaşarak tüm zamanların ihracat rekorunu kırdı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 yükselişle 7.421,86 puandan başladı.
Rize'de yaşanan son afetlerin yol açtığı hasarları ele almak ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı düzenlendi.
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİZMETİNDE KULLANILMAK ÜZERE ÇİMENTO ALIMI
TFF, Rizeli hakem Mete Kalkavan'ın hakemliği bıraktığını ve Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirildiğini açıkladı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde geri manevra yapan otomobilin kafeye girmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Samsun'da 2023 yılında Büyükşehir Belediyesince 536 milyon liralık yol yatırımının gerçekleştiği bildirildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarihinde en çok kanun kabul edilen dönem, 920 kanunla 5. Yasama Dönemi olurken, kesintisiz en uzun süren oturum, 9 saat 44 dakika ile 14 Aralık 2022'de gerçekleşti.
Fındıklı ilçesinde Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezini ziyaret eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gençlerin görüşlerini dinledi.
Türkiye'nin 2022 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde isimleri açıklananlar arasında 4 kadın mükellef bulunuyor.
Trabzon'da faaliyet gösteren firmalar tarafından 2023'te 59 ülkeye fındık satıldı.
2022 yılında en fazla gelir vergisi beyan eden isim Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Bayraktar, 2022 yılında 564 milyon 124 bin 318 TL gelir vergisi tahakkuk etti.
Artvin’de Atabarı Kayak Merkezi'ne giden Fikri Özkan’ın eşi ve arkadaşları dönüş yolunda ormanlık alanda önlerine çıkan tilkileri ekmekle besledi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), aralık ayı enflasyonunu açıkladı.
Son dönemde hastanelere solunum yolu viral enfeksiyon şikayeti ile başvuran hasta sayısında ciddi bir artış olduğu bu artışın yoğun bakımda takip edilen hasta sayısını arttırdığı belirtildi.
