Rize'de 34 işletmeye, çevre izin belgesi verildi
02.01.2024 - 16:35Rize'de geçtiğimiz yıl 34 işletmeye 'çevre izin belgesi' verildi.
- 1
- 0
- 3984
Rize'de geçtiğimiz yıl 34 işletmeye 'çevre izin belgesi' verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılı ihracatımız geçen yıla göre yüzde 0,6 oranında artışla 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak, Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırmıştır" dedi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 6 Ocak Cumartesi günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Rize’nin Pazar ilçesinde kullandığı minibüste içerisinde ilaç poşeti ve bir miktar para olan çantayı bulan sürücü yolcunun kendisine ulaşmasını beklemeyerek içinde ilaç ve para olan çantayı sahibine ulaştırdı.
Düzce'de üst geçidin altında yaralı bulunan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Rize-Artvin Havalimanı'nda istihdam edilecek hava trafik kontrolörü alımı için sınav detayları belli oldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı.
Çorum'da bıçaklı kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne katılabilecek siyasi partileri belirleyerek yarın ilan edecek.
Türk cam işleme sanayiinde bir ilke imza atıldı. Firmanın kurduğu, 12 metre uzunluğunda cam işleme kapasitesine sahip olan Türkiye’nin ilk tesisi için ilk kez 12 metrelik cam üretimi yapıldı.
Samsun'un Terme ilçesinde yılbaşı denetimleri sırasında üzerlerinde ve bulundukları araçta uyuşturucu ele geçirilen 3 kişi gözaltına alındı.
Tunceli'de saat 16.28'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Filistin’e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı.
Trabzon’da 2024 yılının ilk bebekleri bu gece yılın ilk saatlerinde dünyaya geldi.
Samsun Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 2023 yılında 2 bin 730 dönüm alanda kenevir üreterek Türkiye’de en çok kenevir üretimi yapan il olduklarını, bu yıl ise üretimi arttırarak 5 ila 10 bin dekar alanda kenevir üretimi gerçekleştirerek kenevirde üs olmaya devam edeceklerini söyledi.
İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.
Helikopterli kayak (heliski) sporunun Türkiye'deki merkezi haline gelen Kaçkar Dağları'nda sezonun 6 Ocak'ta başlaması planlanıyor.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğle saatlerinden itibaren kentin kalabalık noktalarında denetim yaptı.
Çaykur Rizespor altyapı oyuncularından Remzi Kolcuoğlu, yeşil mavili ekiple profesyonel sözleşmeye imza attı.
Ticaret Bakanlığı, ticaret hayatını düzenlemek için süreç içinde birçok karar aldı ya da aldığı kararların süresini uzattı. Alınan bu kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı. İkinci el satış düzenlemesinden, zincir marketlerin ürün yelpazesine kadar 2024'te yeni bir süreç başlıyor.
