Uzmanından "halıdaki lekeye deterjan dökmeyin" uyarısı
01.04.2025 - 14:36Konya Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Mehmet Mıhoğlugil, rengi ve orijinalliği bozulmaması için halıdaki lekeye deterjan dökülmemesi uyarısında bulundu.
- 0
- 0
- 2029
Konya Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Mehmet Mıhoğlugil, rengi ve orijinalliği bozulmaması için halıdaki lekeye deterjan dökülmemesi uyarısında bulundu.
Trabzon Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Sosyal Hizmet Uzmanı Duygu Çolak, erkeklerde kumar oynama eğiliminin kadınlara kıyasla daha yüksek olduğunu belirterek, bu eğiliminin erkeklerde ergenlikte, kadınlarda ise 20-40 yaşları arasında başladığını söyledi.
Samsun'un Canik ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti polisi, sahnede kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Volkan Konak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu
Her gün televizyonlardan veya mesaj olarak uyarılar yapılsa da, insanlar dolandırıcıların ağından kurtulamıyor. Uzmanlar, dolandırıcıların her seferinde farklı taktikler kullandığını veya sektör değiştirmesine dikkat çekti.
Çorum'da bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
Türkiye'nin önemli balıkçılık kentleri arasında yer alan Sinop'ta, ramazan ayı süresince en fazla tüketilen balık türleri arasında mezgit ilk sırada yer aldı.
Artvin'in Borçka ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Düzce’nin Yığılca ilçesinde otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Mehmet Eren Yılmaz’ın (26) cenazesi toprağa verildi.
Rize, gelişen ekonomisi ve artan nüfusuyla birlikte alışveriş merkezi sayısını da artırdı. Şu anda şehirde biri açık, biri kapalı, biri ise outlet konseptinde olmak üzere üç büyük AVM hizmet veriyor.
Yıllardır bölgenin en önemli geçim kaynağı olan çay tarımı, hem geleneksel hem de modern yöntemlerin birlikte kullanılmasıyla daha verimli bir şekilde sürdürülüyor.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 yılına ait nüfus verilerini açıkladı. Rize’nin toplam nüfusu 346.977 olarak kayıtlara geçti.
Samsun Türk Telekom Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alan şefi Caner Yılmaz, “Öğrencilerimiz buradan aldığı eğitimlerle birlikte yurt dışı dahil olmak üzere Türk ve dünya mutfağı üzerine iş yeri açabiliyorlar” dedi.
Çorum'da bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
İnternetten yapılan alışverişlerde şeffaflık ve ürün güvenliğini sağlayacak "Uzaktan İletişim Araçları Yoluyla Piyasaya Arz Edilen Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği" yarın yürürlüğe girecek.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan ünlü sanatçı Volkan Konak, kaldırıldığı Gazimağosa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Izgara Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı arazileri beyaza bürüdü.
Sakarya’nın Serdivan ilçesinden Sapanca Gölü’ne açıldıktan sonra şiddetli rüzgar sebebiyle alabora olan kanodan düşen ve iki gün sonra cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Son görevini yerine getiren babanın oğlunun tabutunu sevdiği anlar yürekleri sızlattı.
