Giresun'da bu yıl 7 kişide KKKA hastalığı tespit edildi
31.05.2024 - 09:12Giresun'da bu yıl Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tanısı konulan 7 kişiden 6'sının sağlığına kavuştuğu, bir kişinin de yaşamını yitirdiği bildirildi.
- 0
- 0
- 3855
Giresun'da bu yıl Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tanısı konulan 7 kişiden 6'sının sağlığına kavuştuğu, bir kişinin de yaşamını yitirdiği bildirildi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tehdit ve hakarete uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Türkiye, su kayıplarını önlemek ve tasarruf bilincini yaygınlaştırmak amacıyla okullardan alışveriş merkezlerine (AVM), sağlık kuruluşlarından turizm işletmelerine ve terminallere kadar her yerde verimlilik seferberliği başlatmaya hazırlanıyor.
Rize-Artvin Havalimanı'ndan uçak bileti olanlar, havalimanına ulaşmak için HAVAŞ fiyatları araştırıyor.
Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan tarihi Mahperi Hatun Kervansarayı'nda "Maziden Ferdaya Nefha" adlı defile gerçekleştirildi.
Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, bu yıl Rize’nin amatör sporlarda altın yılı yaşadığını söyledi.
Karabük'te düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Yeşilay Rize Şubesi Eğitim Gönüllüleri ile "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM)” farkındalık eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Giresun'da, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunanlara 10 meyve fidanı verildi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir yatak fabrikasında çıkıp klima ve sünger fabrikalarına da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.
Rize Valiliği, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Rize Belediyesi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın karşı çıktığı ekmek zammı Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (RESOB) tarafından onayladı.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütünün sözde Karadeniz açılım grubuna ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki yatak fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.
Rize eski valilerinden Kemal Çeber, görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez kenti ziyaret etti.
Amasya'da tarihi eser kaçakçılığını engelleyen 2 bekçiye Amasya Valisi Yılmaz Doruk tarafından başarı belgesi verildi.
Rize-Artvin Havalimanı'nda yaklaşan turizm sezonu için hummalı bir eğitim süreci başladı.
Bayburt Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK projelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.
Artvin'de, tasarruf tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
Mersin'de, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Bingöl-Elazığ kara yolunda 24 Mayıs 1993'te usta birliklerine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan sivil kıyafetli ve silahsız 33 asker için anma töreni düzenlendi.
