Zonguldak'ta batan geminin kayıp personelini arama çalışmaları 100 gündür sürüyor
26.02.2024 - 14:44Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin mürettebatından kayıp 7 kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar 100'üncü gününe girdi.
- 0
- 0
- 4079
Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin mürettebatından kayıp 7 kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar 100'üncü gününe girdi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na seslenerek, memleketi Rize’de yarım kalan yatırımların neden tamamlanmadığını sordu.
Rize'nin İkizdere ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen kayak şenliği bu yıl Red Bull Petranboard ismiyle gerçekleştirildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde yapımı devam eden ‘Yalı Kafe’ projesinde çalışmalar devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal, yüzde 85 fiziki gerçekleşemeye ulaşan projenin bu yaz hizmete açılmasının planlandığını söyledi.
Çorum'da haber alınamayan kişi, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinin ardından Ankara’ya taşınan dede ile 2 yaşındaki torunu, sobadan sıza gaz nedeniyle hayatlarını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, imanlı, amelli, ibadetli nesillerin çok önemli olduğunu belirterek, “Gençlerimizi, çocuklarımızı ibadetlerini yapan nesiller olarak yetiştirdiğiniz zaman toplum olarak daha huzurlu ve daha mutlu olacağız” dedi.
Artvin’in Borçka ilçesinde iki kız kardeşin otomobil tutkusu mesleğe dönüştü. 3 yıldır oto kuaför işi yapan kız kardeşler, araçların koltuklarını söküyor, pasta cila ve seramik kaplama yapıyor.
2024 yılında 4 milyon ihtiyaç sahibi ailenin, 10 milyar TL değerindeki elektrik faturası devlet tarafından karşılanacak.
Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Güneysu Gençlik Merkezi iş birliğinde yürütülen 'Genç Kitaplar' projesi kapsamında 'Merhamet’ konulu kısa film yarışması düzenlenecek.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB), Birleşik Arap Emirlikleri'ne yönelik gıda ihracatçılarının katılımıyla ticari heyet programı düzenledi.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde Gürcistan plakalı tırın orta refüje çıkması sonucu dorsesinde bulunan sebzeler yola savruldu. Üstgeçidin ayağına çarparak duran Gürcistan uyruklu tır sürücüsü hayatını kaybederken, kaza sonrası Karadeniz Sahil Yolu'nda uzun kuyruklar oluştu.
İstanbul'un kalabalığı ve gürültüsünden sıkılan 45 yaşındaki Fatih Kaya, iş yerini kapatarak memleketi Ordu'ya dönüp besici oldu.
Basın İlan Kurumu 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısında, 2024 yılı içinde basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yardım yapılmasına karar verildi.
Eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan'ın Rize'de gerçekleştirdiği konferans, yoğun ilgi gördü.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 'Manevi Destek Birimi' görevlisi tahsis edildi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Samsunspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Trabzon’un Akçaabat ilçesi açıklarında bulunan ters dönmüş bir tekneden şüphelenen Sahil Güvenlik ekipleri bölgede inceleme başlattı.
Artvin'de Borçka-Camili kara yolunda 6 iş makinesiyle karla mücadele çalışması yürütülüyor.
