Ordu'da mayıs yedisi geleneği kutlaması
21.05.2023 - 20:52Ordu'da, halk arasında havaların ısınıp bahardan yaza geçişin sembolü olarak bilinen "mayıs yedisi" geleneği çeşitli etkinliklerle kutlandı.
- 0
- 0
- 801
Ordu'da, halk arasında havaların ısınıp bahardan yaza geçişin sembolü olarak bilinen "mayıs yedisi" geleneği çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Türkiye'nin önemli inanç turizmi rotalarından Sümela Manastırı, yaklaşık 5 ayda 56 bin 111 kişiyi ağırladı.
Çarşamba Gürcü Kültür Derneği tarafından her yıl 20 Mayıs'ta düzenlenen "Abano yürüyüşü", bu yıl da gerçekleştirildi.
Samsun'un Terme ilçesinde 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) provası gerçekleştirildi.
Türk Hava Yolları (THY), 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamında yolcularına rezervasyon tarihi değişikliği, iptal veya iade hakları tanındığını duyurdu.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başuzmanı İsa Karakaş, “her ay 120 bin kişiye maaş bağlandığını varsaydığımızda ve mart ayından itibaren yapılacak olan hesaplamayla 9 aylık süreçte EYT’liye bağlanacak ayık sayısının 1 milyonu geçeceğini söyleyebiliriz” dedi.
İstanbul İllüzyon Müzesi, tarihten bu yana heyecan kaynağı olan illüzyonlarla ziyaretçilerini interaktif ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.
Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun makam aracı oldu.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, hastanelerde yatan ve yatağa bağımlı hastaların oy kullanımına ilişkin açıklamada bulundu.
Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesi tamamlanan turizm projesi ile yerli ve yabancı turistleri bölgeye çekmeyi hedefliyor.
Rize'de yapımına süren şehir hastanesi projesinin yeni görselleri paylaşıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, Battalgazi ilçesine bağlı Gelinciktepe bölgesinde TOKİ tarafından inşası üstlenilen 599 deprem konutunun yapımı sürüyor.
Geçtiğimiz yıllarda Rize'de kentsel dönüşüme giren Belediye Blokları'nda çalışmalar tamamlanmak üzere.
Rize'de bir okulun çatısında mahsur kalan kuş, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde Sabuncular Mahallesi'nde bulunan TOKİ binasının çatı katı alev alev yandı.
Cumhurbaşkanı 2023 ikinci tur seçimi için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Seçimi 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.
Rize'de yeni şehirler arası otobüs terminali için çalışmalara başlandı.
Rizeli adrenalin tutkunları 3 bin 500 rakımda Çaykur Rizespor'un posterini dalgalandırdılar.
Piyasada sahte altının çok fazla olduğuna vurgu yapan Rize’deki kuyumcular, altın alırken neye dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Çaykur Rizespor, bir yılın ardından yeniden Süper Lig’e çıkmaya yaklaşırken, kentteki sokaklar da yeşil-mavili bayraklarla donatıldı.
