795 personel alımı yapılacak: Rize’de 4 kişilik kadro açıldı
21.08.2025 - 14:58Rize’de 1 Büro Personeli, 1 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Personeli ve 1 Kütüphaneci alımı yapılacak.
- 1
- 0
- 5045
Rize’de 1 Büro Personeli, 1 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Personeli ve 1 Kütüphaneci alımı yapılacak.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere geldiği Rize'de, eğitim ve öğretim alanındaki gelişmeleri yakından inceledi.
Giresun'da 5 yıl önce yaşanan selde camisi yıkılan minare, görüntüsüyle dikkati çekiyor.
Giresun'da, Hastalıktan Ari İşletmeler için Sağlık Sertifikası verilen üç hayvancılık işletmesine destek sağlandı.
Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa turizminde öne çıkan illerinden Trabzon'da, son yıllarda farklı ülkelerden kente düzenlenen direkt uçak seferleri ve çeşitli organizasyonlarla turist çeşitliliğinin artırılması amaçlanıyor.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Roma döneminde askeri karargah olarak kullanılan Satala Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında bulunan mezarlarda 9 kadın, 4 erkek ve 3 çocuk iskeleti olduğu belirlendi.
Giresun'daki Kuzalan Tabiat Parkı kızıl renkteki suyu ve travertenleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Bolu’nun Mengen ilçesinde dün çıkan ve 8,5 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürüyor.
Bolu'da bozayı ve 3 yavrusu fotokapan kamerasına yansıdı.
Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden Astoria Grande adlı kruvaziyer, saat 11.00'de Samsun Limanı’na demir attı.
Ordu’da fındık hasadı devam ederken, ürünlerini toplayan üreticilerin harmanlarda fındık kurutma mesaisi başladı.
Ordu'da ahşap gemi ustalığı yapan Nedim Kaplan (83), yıllar içinde yüzlerce tekne ve gemi yaparak denize indirdiğini belirterek, “Şu an çırak yetişmiyor, meslek yok oluyor. Öğrenmek isteyene bu işi öğretirim” dedi.
Rize'de kamu yararına çalışma cezası olan hükümlüler, okulun taşınmasına yardımcı oldu.
Giresun'da, Hastalıktan Ari İşletmeler için Sağlık Sertifikası verilen üç hayvancılık işletmesine destek sağlandı.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında 30 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.
Hatay’da 36 saat süren mücadeleyle söndürülen ormanlık alandaki yangının yaşandığı bölgede, kendiliğinden fidanlar yeşerdi.
Van’ın Tuşba ilçesinde çiftçilik yapan Faysal Gül isimli üretici, İran’dan getirip dikimini gerçekleştirdiği sarı karpuzun hasadını yaptı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla Arasta Bayburt projesinin açılışı gerçekleştirilerek, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli projelerin imza töreni yapıldı. Törende, toplam 55 milyon 140 bin TL bütçeyle ’Arasta Bayburt’ projesi başta olmak üzere 8 proje hayata geçirilirken, projeler Bayburt’un ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak.
Ordu’nun sahil kesimlerinde hasadı tamamlanan fındıkların kurutma ve seçme işlemleri sürüyor.
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda önemli mesafeler alındığını söyledi.
