Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası’nda
06.11.2023 - 12:03Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programının son gününde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Ayder Yaylası’na geldi.
- 1
- 0
- 3434
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programının son gününde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle Ayder Yaylası’na geldi.
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programı yeni sezonunun 10. bölümü bu akşam maçtan sonra Rize Takip ekranlarında olacak.
İsrail, Şifa Hastanesi'nin çevresi dahil Gazze kentinin farklı bölgelerine bir saatten az sürede 100'den fazla hava saldırısı düzenledi. Saldırılar, Gazze'deki tüm iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen çökmesiyle eş zamanlı gerçekleşti.
İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerden 12'si tutuklanırken 6 zanlının adli kontrol şartıyla serbest kaldığı soruşturmaya dair savcılık ifadelerine ulaşıldı.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi.
Alınan bilgiye göre, Ayder Kız Öğrenci Yurdu'nda hizmet veren asansörlerden biri, bulunduğu kattan zemin kata kaydı.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
Ordu'da halk arasında pancar çorbası olarak bilinen "Ordu karalahana çorbası" coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Gümüşhane’de kaya düşme riski bulunan alanlarda tel örgü çekme işlemi yapan işçilerin bulunduğu minibüs uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 işçi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatlarına seslenerek “Önümüzde yerel seçimlerde kapı kapı dolaşarak Rize’nin tüm ilçe ve belde belediyelerinde seçimleri kazanarak güçlü bir ses bekliyorum” dedi.
Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt ve Erzurum'a bağlayan Yeni Zigana Tüneli'ni 6 ayda 1 milyon 986 araç kullandı.
Gümüşhane’de nesli tükenme tehlikesi altındaki su samurlarının Harşit Çayı içerisindeki keyifli anları kameralara yansıdı.
"Karaoğlan" lakabıyla anılan, Kıbrıs Barış Harekatı'ndan bölücü terör örgütü elebaşının yakalanmasına kadar çok sayıda tarihi olayın baş aktörü olan eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 17'nci yılında anılıyor.
Rize, Karadeniz Bölgesi'nin büyüleyici doğasını yansıtan bir şehir olarak öne çıkıyor. Yaylaları, gölleri ve şelaleleri ile adeta bir doğa harikası sunuyor. Bu güzellikleri keşfetmek için mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olarak kabul ediliyor.
Karadeniz'in en güzel yaylalarından biri olarak kabul edilen Amlakit, ilk Rize seyahatinizde mutlaka uğramanız gereken özel noktalardan biri. Doğanın sükuneti, temiz havası ve eşsiz manzaralarıyla Amlakit Yaylası, Rize'nin keşfedilmesi gereken incilerinden biri olarak göz kamaştırıyor.
Gelintülü Şelalesi, doğanın büyüsünü ve gücünü en saf haliyle yansıtarak, Rize'nin doğal zenginliklerini ziyaretçilere sunuyor. Ayder Yaylası'nın eşsiz manzarası ve berrak sularının düşüşü, bu bölgeyi ziyaret edenleri etkileyici bir deneyime davet ediyor.
Türkiye'nin kuzeyinde yer alan Karadeniz Bölgesi, doğal zenginlikleriyle insanları etkilemeye devam ediyor. Bu bölge içinde özellikle Rize, doğanın en güzel örneklerini barındırıyor.
Ortan Köprüsünün mistik atmosferi ve doğal güzellikleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi kendine çekmeye devam ediyor.
Rize'nin İkizdere ilçesine sadece 25 km mesafede bulunan Sivrikaya yaylası, doğal güzellikleri ve yerel ahşap mimari örnekleriyle ziyaretçilerini büyülüyor.
Türkiye’nin güzelliklerinden olan Karadeniz gölü doğa güzelliyle ziyaretçilerini cezbediyor. Rize’nin ünlü göllerinden biridir. Çaymakçur yaylasına üzerinde bulunan göle aynı zamanda çaymakçur gölü de denmektedir.
