Çayeli’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 16 yaşındaki çocuk öldü
04.07.2023 - 12:17Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada 16 yaşındaki Furkan Şirin hayatını kaybetti.
- 1
- 0
- 1754
Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada 16 yaşındaki Furkan Şirin hayatını kaybetti.
Trabzon'un sağlık turizmi olanakları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Azerbaycan'dan gelen turizm acentelerine tanıtıldı.
2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarına göre Rize'de 2 öğrenci tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 2023 mahsulü tahmini fındık rekoltesinin sayımına başlanılan çotanak sayımı ile netlik kazanacağını ifade etti.
Rize'deki Söğütlü kavşağında büyüyen otlar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.
Rize eski Valisi Kemal Çeber, Gaziantep'teki görevine başladı.
ÖSYM Başkanlığı'nca düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023 YKS) sonuçları için geri sayım devam ediyor. Heyecanla 2023-YKS sonuçlarını bekleyen üniversite adayları ÖSYM'den yapılacak açıklamaya odaklandı. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
Dün gece saatlerinde Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Trabzon’un Akçaabat ilçe belediyesince organize edilen 4. Açık Hava Tiyatro Günleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘Radyo-yu Humayun’ adlı tiyatro oyunu ile başladı.
Samsun'un Alaçam ilçesinde eşini taciz ettiği iddiasıyla babası Yaşar Ak'ı (47) öldüren Doğukan Ak (24), evi de ateşe verdi. Gasbettiği bir otomobil ile kaçan şüpheli, daha sonra yakalandı.
Dün, Rize Alipaşa Kadınlar Plajı'nda boğulma tehlikesi geçiren 16 yaşındaki B.Y'nin son durumu merak ediliyor.
Rize'de temizlik işçisi Yasin İsmailoğlu, gönüllü olarak kent merkezindeki şehit mezarlarının bakımını ve çevre temizliğini yapıyor.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir iş yerinde bu sabah meydana gelen buhar kazanı patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Türkiye’nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden biri olan Trabzon’un Maçka ilçesi Altındere Vadisi’ndeki tarihi Sümela Manastırı’nda yaklaşık 7 yıl önce başlayan restorasyon ve kaya güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Rize’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası’nı Kurban Bayramı tatili boyunca yerli ve yabancı yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti.
Rize Havaalanı maalesef işlev hale getirilemiyor. Yeryüzü cenneti Rize’yi ziyaret eden Turistler Trabzon’da konaklıyor, Trabzon’dan araç kiralıyor ve bölge turizminin kaynağını Trabzon yerken Rize’nin yetkililerinin, etkililerinin ve Rize lobisinin bu alanda da başarısız olduğunu görüyoruz. Oysa dünya basını Rize’nin güzelliklerinden söz ediyor.
Rize yaylalarında rant ve talan olduğunu iddia eden doğa tutkunu ve dağcı Hasan Önder, bu konuda yetkililere çağrıda bulundu.
Trabzon'da taksici Hüseyin Aslan'ı (50) (sağda) öldürdükten sonra cesedi dereye atıp, kaçan şüpheli Mustafa Kol (42) (solda), jandarmaya teslim oldu. Sorgusunda taksi ile gittikleri yerde bir arkadaşını beklemediği için çıkan tartışmada taksiciyi öldürdüğünü itiraf eden Kol, tutuklandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal sıkılaştırma sürecinin enflasyon görünümünde belirgin iyileşme sağlanana kadar devam edeceğini açıkladı.
