"Kadırga Otçular Yayla Şenliği" gerçekleştirildi
21.07.2023 - 21:24Gümüşhane-Trabzon sınırındaki 1800 rakımlı Kadırga Yaylası'nda, "Kadırga Otçular Yayla Şenliği" gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 1812
Gümüşhane-Trabzon sınırındaki 1800 rakımlı Kadırga Yaylası'nda, "Kadırga Otçular Yayla Şenliği" gerçekleştirildi.
Amasya'da, beyin ölümü gerçekleşen kişinin bağışlanan organları 6 hastaya umut oldu.
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Suna Pekuysal'ın vefatının üzerinden 15 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkeleriyle işbirliğinin, önümüzdeki dönemde somut projelerle güçlenerek gelişeceğini vurgulayarak, "Bunun, ekonomimiz üzerindeki müspet etkilerini de inşallah en kısa zamanda göreceğiz." dedi.
Trabzon Limanı, turizm sezonunda kruvaziyer gemisini ağırladı. Bu yıl 9. seferini Trabzon Limanına yapan 'Astoria Grande' adlı kruvaziyer gemisi 854 yolcusuyla limana demir attı.
Bodrum'dan sonra tatil rotasını İzmir Çeşme'ye çeviren Rizeli ünlü oyuncu Nihat Altınkaya, dün balık tutmak için derin sulara açıldı. 70 kiloluk bir orkinos yakalayan ünlü oyuncu, dev balıkla poz verdi.
Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye'nin sadece FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon değil, voleybolda "dünyanın 1" numarası olduğunu söyledi.
Giresun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Plajlar Bölgesi 1. Etap Projesinin ve belediye sosyal tesislerinin açılışı gerçekleştirildi.
Samsun’da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından ulaşıma ‘toplu zam’ kararı çıktı.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinin Kadırga Yaylası'nda düzenlenen Otçu Şenliğine gelen seyyar satıcıya ait minibüsün frenleri tutmayınca yamaçtan hızla aşağıdaki yola düştü. Kazada 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın annesi Fatma Yazıcı İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
Rize Çay Çarşısı içinde yer alan dev çay bardağı, sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ORTACA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın son filmi Oppenheimer, Rize'de vizyona girdi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,09 yükselişle 6.688,10 puandan başladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı' hedefine inanan ve 'Milli Teknoloji Hamlesi' ideallerine sahip çıkan gençler olarak, geleceğiniz adına en doğru kararı vereceğinizden şüphem yok." ifadesini kullandı.
Trabzon'da iş yerine gelen Arap turistin uykusu gelen oğlu için yere seccade sererek bir süre uyumasını sağlayan esnaf hareketi ile Arap turisti duygulandırdı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmeyen Twitter’a reklam yasağı getirilmesine ilişkin, "Üç ay içinde temsilci belirlemezse Twitter’ın bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek” dedi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, eski belediye bloklarının yerine yapılan modern yapıların dükkan sahiplerine teslim edildiği hizmete sunulması için hazırlıkların devam ettiğini söyledi.
